Moffe og Isabella ser Lillemand

Se, hvad der skete, da den 91-årige Moffe, og hans roommate, barnebarnet Isabella, blev bedt om at se det seneste afsnit af 'Lillemand' om ældre.

Den 91-årige morfar, Svend Aage Jensen – bedre kendt som ’Moffe’ - og hans roommate, barnebarnet Isabella på 25 år, har set det seneste afsnit af Lillemand, der handler om et meget aktuelt dilemma, de to umage bofæller ved rigtig meget om: Hvordan bør man behandle gamle mennesker – og især ens egne bedsteforældre?

I mandags kom andet afsnit i sæson to af Jonatan Spangs anmelderroste serie, 'Lillemand'. Afsnittet har titlen 'Død og Begravet', og handler om ældre mennesker, og hvordan danske familier tager sig af deres ældre familiemedlemmer – tager man sig af Morfar, eller sender man ham på plejehjem? 

Se Lillemand-afsnittet "Død og Begravet" på TV 2 PLAY her

Det præcis samme dilemma står tusindvis af danskere overfor. En af dem hedder Isabella, og hendes historie blev delt massivt på de sociale medier, efter at historien kom frem, om at Isabella var flyttet ind hos sin morfar. Dels fordi, hun ledte efter et sted at bo med sin kæreste, og dels fordi, hun ikke vil have, at ’Moffe’ skal tilbringe sin alderdom i ensomhed som enkemand. ’Moffe’ mistede nemlig sin kone – Isabellas mormor - for fire år siden efter længere tids sygdom.

Vi gav de to virale roommates mulighed for at se det seneste afsnit af 'Lillemand', og vi havde tilmed et kamera med. Hør bl.a. Moffes ærlige svar, om hvorvidt han selv vil indlogeres på et plejehjem en dag:

De to roommates så det seneste Lillemand sammen.