Vær med i konkurrencen: Find danske dyr og vind fede præmier

Tag på jagt efter Danmarks vilde dyr og vind fede præmier.

KONKURRENCEN

Den danske natur er vildere, end du tror. På TV 2 går vi på udkig efter Danmarks vilde dyr - og vi vil så gerne have dig med. 

Derfor inviterer vi børn og voksne til at komme ud i naturen og finde Danmarks vilde dyr, når vi sender '1 døgn, 2 hold, 3 dyr'

Du kan deltage i konkurrencen på to måder.

Deltag via Instagram 

1) Find det dyr, som vi er på jagt efter.

2) Tag et billede af det.

3) Upload det til Instagram og brug #123dyr og tag @tv2danmark. Husk at din profil skal være offentlig i perioden, for at vi kan se dit billede.

Hvert post med et rigtigt billede (du skal selvfølgelig selv have taget billedet) giver et lod i puljen om at vinde.

Deltag via YouTube

Svar rigtigt på spørgsmålet fra Sebastian Klein i vores '1 døgn, 2 hold, 3 dyr'-klip. 1 rigtigt svar per video giver 1 lod i puljen om at vinde.

Så er du med i konkurrencen om fede præmier. 

Præmier

Vi udlodder i alt 5 præmier:

  • Hovedpræmien - 1 oplæg med Sebastian Klein* - vi trækker lod blandt alle deltagere. (Vinderen findes blandt alle, der har deltaget i konkurrencen indtil d. 10. august.)
  • 4 billetter til Naturhistorisk Museum Aarhus. (Dyr: Humlebi - vinderne trækkes d. 20. juli.)
  • 4 billetter til Skandinavisk dyrepark. (Dyr: Sæl - vinderne trækkes d. 27. juli.)
  • 4 billetter til Den Blå Planet. (Dyr: Frø eller skrubtudse - vinderne trækkes d. 3. august.)
  • 4 billetter til Fjord&Bælt. (Dyr: Mariehøne - vinderne trækkes d. 10. august.)

*Oplægget afholdes kun på et fælles sted (fx en skole eller lign.) - ikke privat.

HVIS DU VINDER 

Vinderne findes hver uge, og til slut finder vi vinderen af hovedpræmien den 10. august.

Vi trækker lod hver uge, blandt alle billederne af det dyr, vi har været på jagt efter, og blandt korrekte svar i kommentarsporet på vores '1 døgn, 2 hold, 3 dyr'-videoer på TV 2 Danmarks YouTube-kanal. Vinderen får besked direkte via en kommentar på sit Instagram-billede eller i kommentarsportet på vores videoer på YouTube.

Derefter vil du blive bedt om at sende dine kontaktoplysninger og telefonnummer til somedesken@tv2.dk. Har vi ikke hørt fra dig indenfor 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), forbeholder vi os retten til at videregive præmien til anden side.

Konkurrencerne løber fra lørdag den 14. juli til fredag den 10. august 2018. 

OPLYSNINGER OM PERSONDATA 

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 DANMARK A/S forbeholder sig retten til at anvende dit bidrag i andre sammenhænge på TV 2s Instagram-profil eller TV 2 Danmarks YouTube-kanal. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du også, at vi offentliggør og ’tagger’ dit navn og kontakter dig.

Personlige oplysninger, du giver til TV 2s Instagram-profil, giver du til TV 2 DANMARK A/S - ikke til Instagram. Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen.

Du skal være fyldt 13 år for at deltage i konkurrencen - ellers skal du deltage sammen med dine forældre.

TV 2-medarbejdere kan ikke deltage i konkurrencen.

ANSVAR

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt, og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.

DIVERSE

Ved spørgsmål kontakt: somedesken@tv2.dk.

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV

Programmet '1 døgn, 2 hold, 3 dyr' har premiere tirsdag den 17. juli klokken 20 på TV 2 og kan også til enhver tid ses på TV 2 PLAY