TV

Kan jeg spise mig til en smuk hud?

Spørgsmål:

Kære Bitz

Jeg bruger mange penge på at pleje min hud med f.eks. peeling og dyre cremer - men hvor meget betyder det jeg spiser?

Kh Marie

Svar:

Det du spiser og drikker har stor betydning for din hud - og det er ikke for sjov, når man siger at skønhed kommer indefra. Vand er selvfølgeligt vigtigt, da det holder huden fugtig. 5-6 glas om dagen er passende for de fleste. Og ellers å gælder det om at spise masser af fuldkorn, der indeholder fibre og vitaminer, samt grove grøntsager og bær. Rødbeder, tomater og blåbær er næsten naturlig botox! Det er også vigtigt at du få nok af det sunde fedt, fra nødder, fisk og avocado - det er med til at beskytte og danne nye hudceller. Stress, for lidt søvn, rygning og søder sager (også hvidt brød) er på fy-listen, der gør din hud ældre og mindre glansfuld. Det selvfølgelig stadig vigtigt at pleje din hud med nogle gode produkter - og husk også at få dyrket motion, der fremmer dannelsen af nye hudceller.

Bedste hilsner,

Bitz