TV

Ibi Støving: Jeg er den vært, der tuder mest

Ibi Støving har været 'Go' Morgen'-vært siden sommeren 2012. Hun fortæller her om det bedste og det mest udfordrende ved jobbet.

- Jeg tror, at jeg er den vært i Danmark, der tuder mest. Jeg er meget følelsesladet og har let til latter, fortæller Ibi Støving.

- Jeg elsker mennesker. Jeg elsker jeg-historier. Og jeg er rigtig glad for at lave de indslag på Go' Morgen Danmark, hvor folk gerne vil fortælle deres livshistorier.

- Jeg er enlig mor og har været det i næsten fem år. Så på den måde er det ikke noget nyt for mig at stå så tidligt op. Jeg har et mærkeligt søvnmønster i forvejen, fortæller Ibi Støving om sine arbejdstider, der passer bedst for de morgenfriske.

Fakta om Ibi Støving

Ibi Støving (født 2. februar 1975 i Aarhus) er model, skuespiller, tv-vært og sangerinde. Ibi er tidligere balletdanser og er uddannet skuespiller på Stella Adler Academy of Acting i Hollywood. Hun har været fotomodel, rejseskribent og designerassistent. Har været vært på 'Paradise Hotel' og 'Velkommen hjem'.

Frøkjær og Oprah er forbilleder

- Jeg er en kæmpe sportsfan. Jeg vil gerne interviewe de store sportsnavne - men nu har Oprah jo nappet Lance Armstrong. Men Ronaldo eller Federer, fortæller Go' Morgen-værten.

- Oprah, hun er sindssygt god. Der er så meget menneske i hende, forklarer Ibi sin fascination af det amerikanske værtsikon.

- Cecilie kan tage pis på sig selv. Jeg hader, når man ikke har selvironi. Det har hun sindssygt meget af, fortæller Ibi om kollegaen Cecilie Frøkjær, som er et af de danske forbilleder for Go Morgen-værten.

Stillede om til tomt studie

- Det var angstprovokerende og sjovt på en gang, da jeg stillede om til 'Vejret' to minutter for tidligt. Og der var ikke nogen derovre. "Tilbage til dig" fik jeg at vide, og der havde jeg sagt farvel og tak til gæsten. Jeg måtte ringe til Odense bagefter og sige undskyld. Og jeg er virkelig opmærksom på det med tider nu, fortæller Go' Morgen værten med et grin.

- Jeg har lavet så mange fejl, og jeg synes, at jeg er god til at charme mig ud af det og padle mig tilbage. For det er live, og vi laver fejl. Sådan er det bare. Jeg er god til at tilgive mig selv.

- Rent journalistisk er jeg bange for, at gæsterne ikke følger det, der er aftalt. For eksempel i politik. Jeg er jo underholdningsvært, og derfor er jeg ikke specielt stærk i for eksempel politik. Og hvis en gæst afviger fra det aftalte, kan jeg stadigvæk godt blive forskrækket over det.

Sport, sprog og musik

- Jeg får sindssygt mange dejlige fanmails. Og jeg har kun modtaget en dårlig mail. Den handlede om, at jeg grinede for meget, beretter Ibi Støving.

- Jeg har lige meldt mig til trin to af portugisisk. Jeg drømmer om at dække VM og OL. For jeg elsker sport, og jeg elsker sprog.

- Jeg skriver ikke så meget musik pt. men er del af musikverdenen som del af en DJ-duo. Det er helt nyt, fortæller den alsidige Go Morgen-vært.

Ibi Støving er makker med Mikkel Beha Eriksen på 'Go Morgen Danmark', som sendes hver morgen på TV 2.