TV

Reneé Toft og Thomas Helmig skal skilles

Psykolog, forfatter og tidligere fotomodel Renée Toft Simonsen og musiker og sangskriver Thomas Helmig skal skilles. Det oplyser parret til Ritzau.

Beslutningen er truffet i løbet af sommeren og er fremkommet i gensidig forståelse.

Parret udtaler:

- Vi er glade for at have fået 17 gode år sammen, den familie, vi har skabt, vil altid være det vigtigste i vores liv, og vi vil forblive hinandens bedste venner resten af vores dage, siger de.

Parret oplyser, at de har fundet sig tilrette i deres nye hverdage og ikke har yderligere kommentarer til beslutningen.

Parret har boet sammen siden 1997, og de blev gift i 2000. Sammen har de sønnen Hugo.

Renée Toft Simonsen var tidligere forlovet med John Taylor fra den engelske popgruppe Duran Duran. Fra et tidligere ægteskab med har hun to børn.

Thomas Helmig blev i 1987, under stor mediebevågenhed, gift med sangeren Søs Fenger. Allerede året efter, i 1988, blev de to skilt.

I 1995 blev Thomas Helmig gift med fotomodellen Heidi Andersen, som han fik en datter med, men ægteskabet holdt ikke, og parret skiltes i 1997.

I 2000 blev han gift for tredje gang med psykolog og forfatter Renée Toft Simonsen, der har en fortid som fotomodel. De har sammen sønnen Hugo.

Familien valgte i august 2005 at flytte til Malaga i det sydspanske Andalusien. I sommeren 2006 flyttede parret tilbage til Aarhus-bydelen Risskov .

/ritzau/