TV

Hvilket program er TV 2s mindst savnede?

I næste uge fylder TV 2 25 år, og i den anledning ser vi tilbage på de programmer, der er blevet produceret gennem tiden. Stem her på det, du savner mindst

Tirsdag d. 1. oktober kan TV 2 fejre sin 25 års fødselsdag - og når man har lavet tv i et kvart århundrede, kan der jo ikke undgå at være et par mindre heldige programmer imellem. I videoklippet øverst er der ti eksempler på TV 2-programmer, der ikke blev den helt store succes.

Deriblandt kan nævnes 'Varm på is', hvor kendisser som Joan Ørting og Jan Linnebjerg forsøgte sig som skøjteprinsesser i et direkte transmitteret underholdningsprogram,  'Greven på hittegodset', det spøjse fredagsshow med Eddie Michel som vært, og 'Den store mission', hvor søskendeparret Puk Elgård og Claus Elgaard forsøgte at lokke danskerne ud i Rummet.

Også i nyere tid har TV 2 bevæget sig ud på gyngende grund bl.a. med et valg-optaktsprogram fra 2011 'Kampen om din stemme', hvor heppekorspiger og et lidt for tændt stadion-publikum skulle forsøge at pifte lidt ekstra liv i den politiske debat. Men konceptet fik - ikke uventet - kritik for at være for "smart og amerikansk".

Hvad synes du?

Tvtid vil gerne høre din mening om,hvilket TV 2-program, du savner mindst. I videoklippet øverst kan du opfriske hukommelsen ved at se smagsprøver på ti af de TV 2-programmer, som kunne kandidere til titlen som det mindst heldige, og derefter kan du afgive din stemme til venstre på siden.