TV

Kronprinsen og Elkjær til fødselsdag på TV 2

Kronprins Frederik og Preben Elkjær genoplever nogle af de største sportsøjeblikke gennem de sidste 25 år i TV 2s store fødselsdags-show

I anledning af TV 2s 25 års fødselsdag har Kronprins Frederik og sportskommentator Preben Elkjær sagt ja til sammen at genopleve nogle af de største sportsøjeblikke fra det sidste kvarte århundrede – klip, der er udvalgt af TV 2.

For eksempel den juniaften i 1992 i Gøteborg, hvor Danmark spillede EM-fodboldfinale mod Tyskland. Her sad Kronprinsen på tilskuerrækkerne med sin far, Prins Henrik, mens Preben Elkjær var TV 2s kommentator sammen med Flemming Toft.

Kronprinsens og Elkjærs samarbejde kan opleves på tv-skærmen lørdag d. 5. oktober, hvor TV 2 inviterer seerne til det store fødselsdagsshow.

Masser af stjerner

I showet optræder desuden masser af store musikalske stjerner som TV-2, Anne Linnet og Medina, der nyfortolker de hits, alle danskere sang med på i 1988. Komikerparret Søs og Kirsten gendanner for en aften 'Kongeriget', og desuden kommer De Nattergale, Andreas Bo og en lang række af de danskere, der har været med til at skabe store historier på TV 2 og gøre tv-stationen til Danmarks største fællesskab gennem de seneste 25 år.

Til Danmarks største familiefødselsdagsfest kan seerne også møde journalist Ulla Terkelsen, der har været med siden TV 2s begyndelse, musiker og skuespiller Martin Brygman, der har skrevet musik til bl.a. TV 2s julekalendere og entertaineren og eks-politikeren Jacob Haugaard, der blev landskendt i en vis sodavandsreklame.

Showet byder også på en hyldest til amerikanske serier som 'Beverly Hills 90210' og 'Ally McBeal', en stribe af tv-bøffer, og så kåres den sjoveste tv-reklame i 25 år (baseret på Tvtid-brugernes afstemning).

'25 år med TV 2: Det store fødselsdagsshow' vises lørdag d. 5. oktober fra kl. 20.00 på TV 2