TV

Ny holdopstilling på TV 2

TV 2 kan nu præsentere en ny holdopstilling på chefniveau

For nylig kunne Tvtid berette om, at Maiken Wexø stopper som kanalchef for TV 2s nichekanaler, Zulu, Charlie, TV 2 FILM og Fri. Og nu er hendes afløser fundet.

Det bliver nemlig hovedkanalens nuværende programchef, Sune Roland, som rykker til stillingen som kanalchef på TV 2s nichekanaler.

"TV 2s små kanaler står rigtigt stærkt i hver deres målgruppe, men det må aldrig blive en sovepude. Et af vores fokusområder de kommende år er løbende at udvikle nichekanalerne, så deres programmer til enhver tid understøtter den aktuelle strategi og også i fremtiden er attraktive for seerne – og til det arbejde er Sune Roland det helt rigtige valg," siger programdirektør Anne Engdal Stig Christensen i en pressemeddelelse.

Thomas Breinholt vender tilbage til TV 2* I samme ombæring erstattes Sune Roland af en ny programchef for TV 2s hovedkanal, nemlig Thomas Breinholt, som oprindelig blev landskendt for 'Åndernes magt'-programmerne, som han lavede til TV 2 Zulu, og siden har han været med til at udvikle programmer som 'Operation X', 'Den sorte box' og 'Zulu Djævleræs'. Ligesom han også har været vært for forskellige programserier.

"Thomas Breinholt er en af branchens mest kreative tv-folk og har stået bag et væld af originale dansk-udviklede programidéer. Seerne efterspørger netop disse typer programmer som modvægt til de internationale formater, og på TV 2 ønsker vi endnu flere nye, stærke idéer med relevans for seerne. Thomas’ evne til at identificere vigtige dagsordener i samfundet er en central brik, når vi nu for alvor går i gang med at løfte hovedkanalens nye programstrategi," siger Anne Engdal Stig Christensen og tilføjer.

"At han så samtidig er en dygtig fortæller, der mestrer tv-sproget og forstår at præsentere dagsordenerne med et twist, der gør dem interessante og seværdige, er endnu en grund til, at jeg er rigtig glad for at kunne byde Thomas velkommen tilbage til TV 2."

Thomas Breinholt får reference til TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, og tiltræder 1. december 2013.