TV

Se klippet: Her vinder Resen og Nybo millionen

Gense klippet, hvor TV-vært Morten Resen og vejrvært Ellen Nybo vinder en million kroner, der senere vil blive givet til en heldig seer.

Det tog de to TV 2-værter Ellen Nybo og Morten Resen fem minutter at svare på spørgsmålet til en million kroner i aftenens fødselsdagsudgave af ’Hvem vil være millionær?’.

Sammen havde parret kæmpet sig vej til millionen og efter grundige overvejelser valgte de at sætte de fleste af pengene på spil ved at gå efter den store gevinst, da de svarede på det sidste spørgsmål: ’Hvilken af disse sportsfolk vant først en medalje ved OL?’ til en million kroner.

Synkron trance

Straks efter de svarede på spørgsmålet gik Resen og Nybo i næsten synkron trance ved at lukke øjnene og med bøjet nakke afvente studieværten, Hans Pilgaards, svar. Men den nervepirrende stemning ændrede sig på et splitsekund til vilde jubelscener, da Pilgaard afslørede, at svaret var rigtigt.

I videoen i denne artikel kan du se eller gense det nervepirrende klip, hvor Morten Resen og Ellen Nybo svarer rigtigt på spørgsmålet til en million kroner.

Hvis du vil se hele programmet, kan du se det gratis på TV 2 Play. Klik her.

Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).