TV

TV: Zulu fejrer movember med Johnny Reimar

I anledning af moustage-måneden har den populære dansktopsanger lavet en særlig movember-version af sit store hit "Du skulle købe dig en tyrolerhat". Hør det her

"Nej til skum. Ja til skæg".

Sådan lyder budskabet på TV 2 Zulu i hele november, hvor tv-kanalen ligesom sidste år samarbejder med Movember-organisationen om at sætte fokus på mænds sundhed og bekæmpelsen af prostata- og testikelkræft.

I den anledning optræder Johnny Reimar, der er kendt for sit flotte overskæg, som blikfang med en flot sær-version af sin "Du burde købe dig en tyrolerhat", der i den gode sags tjeneste er ændret til "Du burde få dig et movember-skæg". Se musikvideo øverst på siden.

En hel dag i skæggets tegn

Ud over den flotte musikvideo byder TV 2 Zulu desuden på en hel dag i skæggets tegn fredag d. 1. november, hvor den officielle Movember-kampagne sættes i gang. Blandt andet kan seerne følge verdensmesterskaberne i skæg i 'Skægdysten' og se den interessante dokumentar 'Mansome', som er lavet af Morgan Spurlock (manden bag 'Super Size Me'), og som løfter sløret for den moderne mands soignerings-ritualer og -rutiner. Se samlet programoversigt nederst i artiklen.

Som noget nyt i år vil TV 2 Zulu desuden overrække en særlig pris ved det store Movember Award Show, som afholdes på Bremen (teatret) lørdag d. 30. november. Her vil karaktererne ”Ane” og ”Emil” fra Zulu-serien 'SJIT Happens' overrække prisen for "bedste forsøg".

Hvis du selv har lyst til at støtte den gode sag, kan du starte din egen "Mo" her.

Movember-program fredag d. 1. nov. på TV 2 Zulu:

Kl. 10.00             'Skægdysten - bagsiden af VM i skæg'.

Kl. 10.30-19.50   'The Cleveland Show'-maraton, hele sæson 4.

Kl. 19.50             'Movember - down under'. Dansk tv-premiere.  

Kl. 20.30             'Mansome'. Dansk tv-premiere.

Kl. 22.05             'Freddie Mercury - The Great Pretender'.

Kl. 23.40             '48 timer'.                                                 

Kl. 01.20             'Saturday Night Live - Richard Pryor'.