TV

Jeanette Ottesen og manden går fra hinanden

Den danske svømmeverdensstjerne Jeanette Ottesen Gray og manden, Bobby William Gray, går fra hinanden. Det fortæller Jeanette Ottesen Gray til tv2.dk.

- Det er simpelt. Vi er vokset fra hinanden. Det har været en lang og svær periode det sidste stykke tid. Og derfor er vi separeret. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske det næste stykke tid,' siger 25-årige Jeanette Ottesen Gray, der har været kæreste med Bobby William Gray i ti år. 

- Bobby er min bedste ven, og vi ses stadig. Vi har jo kendt hinanden rigtig længe, uddyber Jeanette Ottesen Gray.

Jeanette Ottesen Gray og Bobby William Gray har været gift i lidt over to år. Men parret har kendt hinanden meget længere. Faktisk helt tilbage til da Jeanette Ottesen var 12 og Bobby William var 13, hvor de trænede i samme svømmeklub.

Og selvom separationen kommer kort tid inden Jeanette Ottesen skal til EM, så mener svømmeren ikke, at det kommer til at have indflydelse på hendes resultater.

- Ved det sidste World Cup-stævne var vi separerede, og der var det ikke et problem for mig at fokusere. Og det tror jeg heller ikke, det kommer til at blive til EM i Herning, forklarer Jeanette Ottesen, der fortæller at Bobby William Gray var en kæmpe støtte for hende under OL i London, hvor svømmeren var under hårdt pres.

Parret har været separeret i lidt tid. Og nu er det så officielt, at de går fra hinanden. Grunden, til de melder bruddet ud nu, er netop, at Jeanette Ottesen skal fokusere på det kommende EM i Herning, hvor hun dog regner med, at Bobby vil være på plads og heppe.

- Vi snakker stadig sammen, og Bobby er en del af det danske svømmemiljø og kommer nok til at være i Herning og heppe til EM, fortæller Jeanette Ottesen Gray.

For et par år tilbage lå det ellers ikke i kortene, at parret skulle gå fra hinanden. Til Billed Bladet fortalte en meget forelsket Jeanette Ottesen om forholdet.

’Han betyder alt. Jeg ville ikke kunne svømme uden Bobby, for jeg ville simpelthen ikke få mad på bordet’, forklarede svømmeren.

I samme interview fortalte parret, at de havde fundet den eneste ene.

’Mange af vores venner omkring de 30 render rundt og har svært ved at finde kærligheden. Vi har fundet vores livs kærlighed i en ung alder, så på det punkt føler vi os ekstremt heldige. Vi har hinanden uanset hvad’, forklarede parret til Billed Bladet.