TV

TV 2-chef: Vi har ikke fyret Bubber

TV 2s kanalchef Lotte Lindegaard afviser at have fyret Bubber og fastslår, at der udelukkende er tale om en nedlægning af formatet 'Danmark ifølge Bubber'

Reaktionerne har været kraftige på de sociale medier torsdag formiddag efter nyheden om, at TV 2 har fyret den populære tv-vært Bubber alias Niels Christian Meyer, er eskaleret i medierne.

"Total falliterklæring af TV 2 og sikker på, at han vil blive savnet af MANGE seere, og finder han en anden kanal, trækker han dem helt sikkert med i den retning..., skriver blandt andre Irene Ilsøe på Facebook.

TV 2s kanalchef: Vi er åbne for det rigtige tilbud

Ifølge TV 2s kanalchef Lotte Lindegaard er sagen dog ikke helt så dramatisk, som den beskrives af bl.a. B.T..

- Bubber er en fantastisk dygtig vært, som har et kæmpestort personligt engagement, og han er elsket af mange seere. Vi har derfor ikke truffet nogen principiel beslutning om, at Bubber ikke længere skal lave programmer til TV 2. Vi syntes bare, at det var på tide at give plads til nogle andre reportageprogrammer end lige 'Danmark ifølge Bubber', siger Lotte Lindegaard til Tvtid og fortsætter.

- Hvis vi får det helt rigtige tilbud fra Bubber, vil vi være åbne over for det. Mere dramatisk er det heller ikke, konstaterer hun.

Ingen radikal ændring af TV 2

Ifølge Lotte Lindegaard er der heller ikke planer om en radikal ændring af TV 2s underholdningsprofil.

- Selv om vi gerne gerne vil sammensætte en ny programflade, holder vi samtidig fast i mange af de gamle seersucceser, der hører til TV 2s dna, såsom  'Årgang 0', 'Station 2', 'Operation X' og 'Hvem vil være millionær', lyder det fra kanalchefen, der dog tilføjer, at TV 2 overordnet har en ny strategi og retning.

- Vi vil skabe relevante dagsordener for danskerne, og i den forbindelse er der en række nye serier og reportageprogrammer, som vi synes er vigtige for kanalens sammensætning, forklarer hun.

Bubber: Jeg ved, hvad jeg kan

Sagens hovedperson, Bubber selv, er selvfølgelig ærgerlig over, at hans hjertebarn 'Danmark ifølge Bubber' efter fire år ikke får flere sæsoner, men samtidig mener han, at medierne overdriver sagen.

- Fordi et program ikke fortsætter, er der ikke nogen grund til at skabe så stort et ståhej omkring det. Jeg ved, hvad jeg kan, og at jeg har leveret masser af succeser gennem årene. Hver gang har jeg måttet kæmpe for det. TV 2 har selvfølgelig ret til at sige, at de ikke vil lave en ny sæson, og så er jeg i hvert fald heller ikke bundet af TV 2 længere, siger Bubber alias Niels Christian Meyer og tilføjer.

- Jeg ved, at jeg har en vare at tilbyde, og nu går jeg ud på et meget større marked. Det er helt befriende og meget essentielt for mig at kunne samarbejde med nogen, som kan lide det, jeg laver, konstaterer 49-årige Bubber, der glæder sig over, at hans seneste program 'Født som reservedel' i sidste uge blev set af 639.000 danskere og dermed slog både mindeprogrammet 'Vild med dans - der var engang' (629.000) og 'Hvem vil være millionær' (623.000).

Bubber arbejder til daglig som idéudvikler og vært hos produktionsselskabet Eyeworks.