TV

Ibi takker af på 'Go'morgen Danmark' og 'Go'appetit'

Ibi Støving stopper med udgangen af 2013 som vært på TV 2s morgen- og aftenprogrammer. Men hun er p.t. i gang med nye tv-optagelser

Her i efteråret har seerne kunnet nyde Ibi Støving som vært på TV 2s nye satsning 'Go'appetit', der sendes umiddelbart før de tidlige nyheder og 'Go'aften Danmark' på alle hverdage.

Men med udgangen af 2014 udløber Ibis kontrakt med Nordisk Film, der producerer 'Go'morgen' og 'Go'aften Danmark'. Hun blev oprindelig ansat som barselsvikar for Ida Wohlert, som for længst er vendt tilbage, så der er ikke umiddelbart planer om flere værtsopgaver til Ibi Støving på den front.

- Det har været så fedt at lave 'Go'morgen Danmark' i det år, jeg var der - jeg fik tilmed en pris af seerne for bedste kvindelige vært, så jeg føler, at jeg gjorde mit bedste, og at jeg blev taget godt imod, siger Ibi Støving til Tvtid.

I gang med nye optagelser

Selv om den 38-årige, populære vært ikke længere vil være en fast del af Go'-programmerne, vender hun snart tilbage på tv-skærmen.

- Lige nu er jeg i fuld gang med optagelserne til anden sæson af 'Hvem Bor Hvor', som har premiere i uge 5. Jeg elsker at lave tv med danskerne - og jeg bliver ofte kaldt "udkants -Ibi", fordi jeg har lavet så meget fjernsyn i oplandet (bl.a. på TV3, red.). Men det er kun en ære, for det hele kan nemt blive københavneri, lyder det fra Ibi Støving, som tilføjer.

- Så jeg er superglad. I stedet for at stå op med danskerne, kommer jeg til at aftenhygge med dem fremover på TV 2, lover hun.

Ibi Støving kan dog opleves en sidste gang i 'Go'morgen'-regi, når hun er vært på en to timers direkte udsendelse Juleaftensdag sammen med Mikkel Kryger.

Se Ibi Støving næste gang i 'Go' jul - mens vi venter', tirsdag d. 24. december kl. 12.05 på TV 2