TV

TV 2 013: - Derfor var min takketale så flabet

Anders "Anden" Matthesen blev til Zulu Comedy Galla 2013 hyldet som årets komiker. Her kvittede han på flabet vis med at erklære, at han havde forberedt en vindertale, da han så listen med nominerede.

- Vi er jo et læs af komikere, der står og hylder hinanden, og hvis det skal være lidt sjovt for nogen som helst at kigge på, så må man altså også have lov at være lidt komiker, forklarer Anders Matthesen til Cecilie Frøkjær.

Hør, hvad Danmarks bedste komiker tænker på under badet, hvorfor han bevæger sig rundt på den tynde is og hvilke fremtidsplaner han går med i ovenstående video.

Husk, at du kan se flere af de største øjeblikke fra 2013 på TV 2 Play: Se De største øjeblikke på TV 2 Play

ADGANG TIL TV 2 PLAY

Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.