TV

TV: Hønsene var våde og ildelugtende

Det var en temmelig ubehagelig oplevelse for skuespillerne, da de skulle plukke høns i en scene i 'Badehotellet. Hønsene lugtede nemlig rigtig dårligt

I mandagens premiere på 'Badehotellet' var der en scene, hvor tjenestepigerne Otilia, Fie og Edith skulle plukke de tre høns, som grosserer Madsen (Lars Ranthe) havde kørt ned med sin bil.

Men ifølge Rosalinde Mynster, der spiller stuepigen Fie, var det bestemt ikke nogen behagelig oplevelse, for hønsene var ikke særlig lækre.

- Hønsene var megatunge og våde, og måske var der gået hul på indvoldene, for de begyndte at lugte rigtig dårligt, fortæller den 23-årige skuespiller og fortsætter.

- Det var lidt sjovt, fordi vi skulle sidde og grine og lave skæg med hinanden, samtidig med at vi næsten ikke kunne trække vejret på grund af den væmmelige lugt. Så der var stor forskel på, hvordan vi havde det i virkeligheden, og hvordan vi skulle optræde i scenen. Hver gang kameraerne stoppede, sagde vi "puuh" og "addrh" og sådan noget, griner hun. (Se videoklip med scenen øverst på siden).

De unge skuespillere var ellers godt forberedt til scenen, da de sammen med Bodil Jørgensen (som spiller badehotelfruen Molly Andersen) havde været på 'food-camp' på Gl. Estrup Gods, hvor de bl.a. lærte at plukke høns, flå rødspætter, lave medisterpølse og dække bord som i 1920'erne.

Fik du ikke set første afsnit af 'Badehotellet', genudsendes det søndag d. 5. januar kl. 15.45 på TV 2.

Andet afsnit vises mandag d. 6. januar kl. 20.00 på TV 2

Eller se snigpremieren allerede nu på TV 2 Play ved at klikke her.

ADGANG TIL TV 2 PLAY

Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.