TV

Årgang 0 Emma nervøs over at skifte klasse

I aften, tirsdag, klokken 20.00 kan du se endnu et afsnit af ’Årgang 0’. I aftenens afsnit er sommerferien overstået for de fire nyslåede teenagere.

Emma, Stephanie og Christian er alle begyndt på syvende klasse, mens Rachel er i ottende. Men det har ikke just været fryd og gammen at forberede sig til det nye skoleår.

Specielt for Emma har det nye skoleår ikke vakt glæde. For det byder på en ny klasse. Og det har ikke været noget, som 13-årige Emma har set frem til.

Det fortæller Emmas mor, Lene Josefsen, i programmet, som du kan se et lille klip af øverst i denne artikel.

- I sommerferien havde hun (Emma red.) det rigtig skidt med det. Og hun snakkede rigtig meget om efterskole. Hun var lidt nervøs for at skulle starte i den her nye klasse, siger Emmas mor, Lene Josefsen.

- Den der usikkerhed med, hvad er det for nogle mennesker at gå i klasse med. Og hvordan får vi det. Hun har ikke været ked af det, men det er mere usikkerheden om, ’hvad er min rolle i den her klasse’, uddyber Lene Josefsen, der også fortæller, at Emma nu har det rigtig godt med den nye klasse.

- Men hun har fået en god start og en god klasselærer og har fundet ud af, det er faktisk okay og har fået nogle nye klassekammerater, siger Lene Josefsen, der bakkes op af sin datter.

- I sommerferien var jeg faktisk ret sur over, at jeg skulle i en ny klasse. Min gamle klasse var nok den bedste klasse, man kunne ønske sig. Men jeg bliver gladere og gladere for min nye klasse, forklarer Emma.

’Årgang 0’ sendes klokken 20.00 tirsdag aften.

Hvis du ikke kan vente til i aften med at se fjerde afsnit af ’Årgang 0’, så kan du se snigpremieren på TV 2 Play her.

ADGANG TIL TV 2 PLAY

Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.