TV

'Nybygger'-vindere: Her er vores beslutning

Anne og Simon, som vandt et hus i 'Nybyggerne', har nu truffet deres endelige valg om, hvad de gør med den store tv-præmie. Få svaret her

I starten af december måned var parret bag "Gul dør", Anne og Simon, så heldige at vinde tv-historiens største præmie nogensinde: Et hus. Men først her fire måneder senere har parret modtaget papirerne på huset, så de har kunnet træffe deres endelige beslutning.

- Vi har besluttet at flytte ind i 'Nybygger'-huset. Vi er jo superglade for huset. Så det har egentlig ikke været et svært valg for os overhovedet. Men vi er altid grundige omkring den slags vigtige ting, og vi blev jo nødt til at se papirerne og undersøge sagen, før vi besluttede os, forklarer Anne Halskov til Tvtid og fortsætter.

- Nu flytter vi ind, og så må vi se, hvad der sker. I første omgang skal vi have ordnet alle de ting, som vi ikke fik lavet ordentligt under optagelserne. Det hele gik jo rigtig hurtigt, og vi er meget perfektionistiske med, at der ikke skal være nogle halve løsninger i huset. De kedelige ting som fodlister og den slags har vi sat håndværkere i gang med, siger hun.

Blev vækket tidligt efter første nat i huset

Selve overtagelsen af huset skete i fredags, hvorefter Anne og Simon tilbragte deres første nat i 'Nybygger'-huset som de retmæssige ejere. De fik dog ikke lov til at dase ret længe i sengen lørdag morgen.

- Klokken 8.20 kom 35 af vores venner busende ind til os ved morgenbordet for at lave en polterabend-surprise for os. Jeg kan afsløre, at vi blev absurd overraskede, lyder det med et grin fra den nybagte husejer, som forklarer begivenheden med, at hun og Simon skal giftes om halvanden uge. Så det varer ikke længe, før de kan glæde sig til at tilbringe bryllupsnatten i huset.

Én af de ting, som parret i øvrigt har besluttet at ændre ved indretningen af huset, er deres dobbeltseng:

- Vi er ved at få lavet en seng efter eget design. Den vi har nu, er alt for lille, så vi har designet én, som stadig er minimalistisk i stilen, men som har integreret opbevarings- og afsætningsplads. F.eks. vil Simon gerne have en dockingstation til sin iPhone, siger Anne.

Har endnu ingen naboer

Når Anne og Simon snart flytter ind i huset i Vonsild sammen med deres to sønner, Storm og Viggo-Lui, bliver familien i første omgang de eneste beboere på den lille vej. De øvrige tre Nybygger-huse står nemlig stadig tomme.

- Så vidt vi ved, er der ikke nogen, der har købt de andre huse. Så vi har ikke nogen naboer endnu. Men Skare Byg har haft håndværkere i gang med at sætte husene helt i stand, og de er sat til salg. Så vi håber da, at nogen flytter ind, konstaterer Anne, som endnu ikke ved, hvornår hun og resten af familien flytter fra det lejede byhus i Kolding og etablerer sig for alvor i Vonsild.

- Vi er i gang med at sælge ud af vores ting og finde ud af, hvad der eventuelt skal opmagasineres. Så vi tager det sådan lidt step by step, siger hun og tilføjer, at børnene fortsætter i deres gamle institutioner, indtil familien har fundet ud af, om de falder til i Vonsild.

- Storm har ytret ønske om at blive i sin gamle børnehave i Kolding. Og det passer sådan set fint, for jeg arbejder selv i Kolding og kan nemt hente og bringe ham derind. Så må vi senere tage stilling til, om han eventuelt skal gå i en lokal skole, slutter Anne Halskov.

Se video af familiens ankomst til huset på Anne og Simons Facebook-side her.