TV

Ibi afslører: Han var min første forelskelse

I programmet ’Wulff omringet af kvinder’ afslører tv-værtinden Ibi Støving, hvilken fyr, der var den første, hun kastede sin kærlighed på.

Ingen glemmer deres første forelskelse, heller ikke tv-værtinden Ibi Støving. I første afsnit af programmet ’Wulff omringet af kvinder’, der sendes lørdag kl. 20.40 på TV 2 Zulu, fortæller hun om sin første forelskelse sammen med realitystjernen Linse Kessler og tv-værtinden Ane Cortzen.

Forsanger i band

Komikeren Michael Wulff har lavet et stand-up-show om kærlighed og parforhold, og de tre kvinder giver deres mening til kende og afslører mange deltaljer om deres eget privatliv undervejs. Og her runder de altså også den første kærlighed.

- Der var forsangeren for et århusiansk band ’The Screaming Blue’ – Thomas, siger Ibi smilende og fortsætter:

- Han lignende en mellemting mellem sådan en native american/indianertype og så bare den helt klassiske århusdreng fra midt-firserne. Han var en Eran DD-type, siger hun og griner lidt.

LÆS OGSÅ: Ibi: Sådan var min første gang

Linse Kesslers første forelskelse var i en fyr, der slet ikke ænsede hende, selv om hun troligt sad foran hans hus og holdt øje.

Ane Cortzen står i en anden situation end de to andre kvinder, hun har nemlig været sammen med sin mand i 18 år og kan godt savne forelskelsen en gang i mellem.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving tror på den eneste ene

Se de tre kvinder tale om forelskelse i ’Wulff omringer af kvinder’ i klippet ovenfor.

Allerede nu kan du se første afsnit af 'Wulff omringet af kvinder' på TV 2 PLAY

ADGANG TIL TV 2 PLAY

Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Windows Phone Store og Windows Store (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på www.tv2play.dk. Første måned er gratis, og prøveabonnementet giver også adgang til det særlige kamera fra 1. række.