TV

Ferie: Spar kassen på hotellet

Går du efter at finde det billigste hotel til din ferie, er der en række tips og tricks, der er værd at kende. I indslaget herover fortæller rejseredaktør, hvordan du banker prisen så langt ned som muligt på dine overnatninger på hotellet.

Få en gratis overnatning. Eller få en liste over de billigste hoteller i dit ferieområde. Det er nogle af mulighederne, når du går målrettet efter at finde de billigste hoteller.

I tv-indslaget herover fortæller rejseredaktør hos Turen Går Til Tina Krongaard, hvordan danskerne kan finde de billigste hoteller ude i verden.

1: Få overblik over de billige hoteller

Ved at bruge internettets søgemaskiner kan du skabe dig et overblik over de billigste hoteller lige netop der, hvor du planlægger at tage på ferie. Du kan specifikt søge efter de billigste hoteller i området, og derfor er søgemaskinerne en rigtig god start i jagten på det billigste hotel.

2: Få en gratis overnatning

På nogle af søgemaskinerne kan du endda få en gratis overnatning, hvis du samlet set skal overnatte flere end 10 gange. Dette gælder blandt andet på hotels.com. Hvis du opretter dig som bruger på for eksempel hotels.com, så vil den huske dine tidligere rejser, og så kan du høste den gratis overnatning på en efterfølgende ferie.

3: Bestil fly og hotel sammen

Engang i mellem kan der være endnu flere penge at spare, hvis du bestiller dit hotel sammen med din flybillet. Rejsefeber.dk og travelmarket.dk tilbyder denne mulighed, så det kan være værd at tjekke muligheden for at banke den samlede pris i bund ved bestilling af såvel hotel og flybillet.

4: Bestil direkte hos hotellet

Taler du samme sprog som de gør på hotellet, kan der være ekstra at spare, hvis du skriver eller ringer direkte til dem og bestiller direkte hos hotellet. Men tjek prisen på søgemaskinen, inden du går i dialog med hotellet. Engang i mellem er det nemlig billigere at bestille et hotel via søgemaskinen.

Få endnu flere gode råd af rejseredaktør hos Turen Går Til Tina Krongaard i tv-indslaget herover.

Dine Finanser

  • Dine Finanser er TV 2s pengemagasin præsenteret af Christian Kjær.
  • I programmet giver vi dig råd om, hvordan du får flere penge i din private økonomi.
  • Siden 2008 har Christian Kjær arbejdet med penge- og finansjournalistik på TV 2.