TV

Se klippet: Er mor gravid? Overlykkelige børn går viralt

Se det rørende øjeblik, hvor det går op for søskendepar, at deres forældre skal have endnu et barn.

To børn fra Denver fik sig noget af en overraskelse denne påske, da de spændt åbnede et lille plastic-påskeæg hver. Heri lå nemlig scanningsbilleder af deres kommende lillebror eller -søster.

- Det her er, hvad I altid har ønsket jer, fortæller deres far Jacob Ouellette i en video af øjeblikket, som han har lagt ud på YouTube, hvor den bare inden for det seneste døgn er set mere end en halv million gange.

De to børn, seksårige Faithlyn og treårige Ethan, er til at starte med dog langt fra klar over, hvad de har fået overleveret i påskeægget.

- Hvad er det et billede af, spørger Faithlyn, der skriger af glæde, da det går op for hende, hvad det forestiller.

- Har du et barn i maven lige nu, spørger hun sin mor og prøver på ingen måde at skjule, hvor lykkelig hun er over, at hun skal have en lillesøster eller endnu en lillebror.

Den mindre Ethan er ligeledes glad, men virker også en smule forvirret over situationen, hvor storesøster Faithlyn meget rørende slutter af med følgende til sine forældre:

- Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal sige tak.  

Ifølge Jacob Ouellette har de to børn delt nyheden om den kommende bror eller søster med alle de kender.

- De er så spændte. Lige meget hvor vi er henne, så taler de om det hele tiden, fortæller faren til GoodMorningAmerica.com.

Se de overvældede børns reaktion på den glædelige nyhed i videoklippet øverst i artiklen.