TV

TV 2-chef: Vi er i dialog med Casper C. om Se og Hør-serie

Fktionschef Katrine Vogelsang bekræfter nu over for Tvtid, at TV 2 er i dialog med Casper Christensen om at udvikle en tv-serie om Se og Hør

Som filmmagasinet Ekko kunne afsløre ved middagstid torsdag, har Casper Christensen fået støtte til at lave en tv-serie om ugebladet Se og Hør, og i den forbindelse har han henvendt sig til TV 2 om at indgå et samarbejde.

Men i lyset af den verserende sag om, at Se og Hør angiveligt skulle have afluret en række kendissers kreditkort-transaktioner, har TV 2 valgt at indtage en afventende position.

- Jeg kan bekræfte, at vi er i positiv dialog med Casper Christensen om en eventuel tv-serie til TV2. Vi er på et så tidligt udviklingsstadie, at serien kan gå i mange retninger, siger TV 2s fiktionschef Katrine Vogelsang til Tvtid.

Casper C: Jeg er ikke ude på at få hævn

Selv om Casper Christensen selv er blandt de kendisser, som skulle være blevet overvåget af Se og Hør, bærer han ikke nag:

- Jeg er ikke ude i en eller anden vendetta, hvor jeg vil have hævn over Se og Hør. Jeg ser det bare som en ekstra bonus, at er kommet sådan en sag. For det viser sig jo, at det er noget der interesserer folk rigtig meget, og at der er gods i det. Det er et skide spændende emne, siger Casper Christensen, som ikke vil komme nærmere ind på, hvordan tv-serien skal skrues sammen, ud over, at der formentlig bliver tale om en serie i komedie-genren.

- Nu er comedy jo mit speciale, og jeg har et rigtig godt skriverhold på sagen. Så det kan kun blive supergodt, konstaterer han.

På manus-holdet bag serien om Se og Hør er 'Drengene fra Angora'-forfatteren Jesper Rofelt og tidligere rockjournalist Martin Kongstad.