Remee om Se og Hør-skandalen: Det er grotesk

Den danske musiker Remee er en af de mange kendte danskere, der nævnes i forbindelse med Se og Hør-skandalen. Musikeren mener selv, at sagen er ’grotesk’.

Tirsdag aften var adskillige i den danske kendistop i Parken for at høre popfænomenet Justin Timberlake give koncert. Inden musikken begyndte at spille var et stort udpluk af kendis Danmark på den røde løber. Og her gav musikeren Remee sin udlægning af sagen om Se og Hørs angivelige overvågning af kendte danskeres kreditkort ved hjælp af en tidligere medarbejder hos Nets.

- Det kører i sladderpressen for tiden, sagde Remee som det første med et grin, inden han antog en mere seriøs mine og fortsatte.

- Det er et sammenbrud, der måtte komme. Men det er stadig rystende, at sådan nogle ting sker, sagde Remee, der i flere omgange selv har været i Se og Hørs søgelys.

Nogle af de gange, hvor han har været i ugebladets overskrifter, har det haft store konsekvenser for musikeren og produceren. Faktisk har det været ved at forhindre ham i at leve sit liv, som han gerne ville. Og det har været hårdt.

- Jeg har selv oplevet, at jeg ikke kunne bevæge mig nogen steder og måtte sidde derhjemme, på grund af forskellige historier, uddybede Remee, der tydeligt var glad for, at sagen bliver rullet ud i disse dage.

- Det er en grotesk sag – ligesom den sag med den kendte dj, der har inficeret mange personers computere. Vi står et farligt sted for tiden, når det gælder, hvem der har kontrol over hvad.  Og det kunne ikke være mere aktuelt, at sagen om Se og Hør bliver rullet ud, sagde Remee.

Du kan læse meget mere om Se og Hør-sagen her.