TV

Sådan er udsigterne for Bodil Jørgensen

Skuespilleren Bodil Jørgensen vil tidligst være arbejdsklar igen omkring oktober, siger hendes agent Steen Hassing, som dog glæder sig over, at hun i dag er kommet ud fra intensivafdelingen

Den alvorligt tilskadekomne Bodil Jørgensen er nu i så stor bedring efter traktorulykken i Vestjylland, at hun torsdag overflyttes fra intensivafdelingen til en almindelig patientstue på Bispebjerg hospital, hvor hendes familie nemmere kan besøge hende.

Men på grund af sine svære kvæstelser, der bl.a. indbefatter brud på samtlige ribben, begge kraveben og bækkenet samt læsioner af både nyre og lever, vil hun ifølge sin agent tidligst være arbejdsklar om fire-seks måneder.

Det betyder, at den 53-årige skuespiller, der er et af centrale omdrejningspunkter i TV 2-serien 'Badehotellet' i rollen som hotelfruen Molly Andersen, ikke kommer til at deltage i de planlagte optagelser til august.

- Vi regner med, at det først er omkring oktober måned, Bodil Jørgensen vil være frisk nok til at vende tilbage til optagelserne. Lige nu gælder det først og fremmest om, at hun får ro til at komme sig med hjælp fra sin familie , siger skuespillerens agent Steen Hassing til tv2.dk og tilføjer.

- Det er ikke til at vide, hvor rørig hun vil være til efteråret, men det vil de dygtige manusforfattere på serien jo nok kunne skrive sig ud af. Måske løsningen vil være, at hun kommer til at optræde i kørestol, siger han.

Er kun med i indendørs scener

Da samtlige udendørs scener til sæson to af 'Badehotellet' allerede er optaget her i forsommeren, mangler der nu kun at blive optaget de resterende indendørsscener, som foregår i kulisserne i Albertslund. Dermed er der ingen produktionsmæssige problemer i, at Bodil Jørgensen formentlig først vil være arbejdsklar til oktober.

- Bodil er jo hovedsageligt med i scener, der foregår i køkken, kontor og spisesal, og dem har vi opbygget som dekoration, så det betyder ingenting, hvis hun først er klar igen til efteråret. Det har hele tiden været meningen, at de sidste indendørs scener skulle optages sidst på året, siger producent på 'Badehotellet', Michael Bille Frandsen, til tv2.dk og tilføjer.

-  Men vi savner selvfølgelig Bodil utroligt meget!

'Badehotellet' vender tilbage med anden sæson i starten af 2015 - og første sæson kan ses på TV 2 Play