TV

Her er kongehusets mindst og mest populære medlemmer

En ny måling viser, hvem der er de mest og mindst populære medlemmer af det danske kongehus, og den måling falder ikke ud til prins Joachims fordel.

Det lader til at befolkningen ikke er synderligt begejstret for at prins Joachim har valgt at sælge Schackenborg, i hvert fald viser en ny måling fra BT. lavet af Gallup, at prinsen er det mindst populære medlem af kongehuset.

Hofreporter: Joachim er prygleknappe

I Go'Morgen Danmark fortæller Billed-Bladets royale hofreporter om kongehusets op- og nedture, og hun tror bestemt, at prinsens dalende popularitet skyldes flytningen til København.

- Folk har svært ved at forstå, at han lige pludselig sælger slottet og skal til København, men han er nu engang imellem lidt prygelknabe for kongehuset, han har været det før, siger hun og fortsætter:

- Der var også kritik af ham, da han blev skilt fra grevinde Alexandra, der var det nærmest hans skyld det hele, der var folk også efter ham.

Imens Joachim indtager sidstepladsen befinder brormand sig på en andenplads.

Du kan se hvordan medlemmerne af kongehuset placerer sig på popularitetslisten og hører Trine Larsen forklarer, hvorfor i klippet ovenfor.