TV

Glem benzin: Her kan du spare kassen på din bil

Glem jagten på benzin. Tjek i stedet prisen på din bilforsikring. Prisforskellene på de dyreste og de billigste bilforsikringer er nemlig på op mod 17.000 kroner om året. Selv mange elitebilister kan spare tusindvis af kroner hvert eneste år ved at skifte bilforsikringen ud med en billigere. I Indslaget herover kan du se, hvor nemt det er at finde de billigste bilforsikringer.

16.800 kroner. Det er den årlige prisforskel på de dyreste og de billigste bilforsikringer, hvis man er helt ung og ny bilejer. Og så er det endda blot for den lovpligtige ansvarsforsikring. Prisen for en kasko kommer oven i, hvis man også vil have sådan en.

Er du elitebilist, er der i gennemsnit omkring 2.300 kroner at spare, hvis du skifter fra en af de dyreste til en af de billigste bilforsikringer.

Og du kan roligt kigge dig om efter en ny forsikring. I langt de fleste bilforsikringer er indholdet nemlig nogenlunde det samme, selvom priserne på bilforsikringer svinger voldsomt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

Som det også bliver vist i indslaget, er det ganske nemt at danne sig et overblik over priserne på bilforsikringer. Det kan man nemt gøre på blandt andet hjemmesiden Comparo.dk. Her kan man blot skrive nummerpladen på sin bil ind i et felt på siden, hvorefter du får en liste med forskellige priser på en bilforsikring fra forskellige bilforsikringer.

Hvis du endnu ikke har købt den bil, du søger bilforsikringer til, kan du også søge ud fra mærke, model og alder.

Dine Finanser

  • Dine Finanser er TV 2s pengemagasin præsenteret af Christian Kjær.
  • I programmet giver vi dig råd om, hvordan du får flere penge i din private økonomi.
  • Siden 2008 har Christian Kjær arbejdet med penge- og finansjournalistik på TV 2.