TV

Sederqvist lufter ny kæreste

Komikeren Christina Sederqvist ankom på den røde løber ved 'Zulu Comedy Galla' sammen med sin nye kæreste, Dorthe Høyer

- Det er sjovt, når man får en pigekæreste. Vi keder os aldrig, for selv om vi ikke har noget at snakke om, kan vi overfortolke i timevis, lød det fra komikeren Christina Sederqvist, da hun torsdag aften ankom på den røde løber ved Operaen sammen med sin første kvindelige kæreste, 43-årige Dorthe Høyer.

Parret har kun kendt hinanden i et halvt år, men har allerede købt hus sammen på Stevns.

- Heldigvis var Dorthe også helt vild med huset, som jeg har overvejet at købe i noget tid. Så nu flytter vi derned sammen med vores fem dyr, tilføjer Sederqvist, der først og fremmest er kendt som Linda P's makker i blandt andet de to satireserier 'Piger på prøveløsladelse' og 'Fra Sydhavn til Westcoast'.

Lige så romantisk som i '101 dalmatinere'

Ifølge Christina Sederqvist var hendes første møde med Dorthe Høyer så romantisk, som var det taget ud af en film.

- Vj blev introduceret på en hunde-luftetur, hvor vi viklede vores snore sammen, så det var fuldstændig som i '101 dalmatinere'. Meget romantisk, afslører den 40-årige komiker med varme i stemmen og tilføjer, at både hun og kæresten, der siden 2000 har solgt kuverteringsmaskiner til postvæsenet, arbejder hjemmefra, så de får masser af tid sammen.

- Jeg har lige startet min egen blog 'Sig det med Sederqvist', hvor jeg sidder og skriver vitser hver dag. Jeg uploader en masse om folk, jeg kender, og Dorthe er ikke så vild med, at jeg skriver meget om os to, indrømmer hun med et grin.

Sammen med en række andre kendisser skal parret se 'Zulu Comedy Galla', hvor bl.a. "Årets komiker" bliver kåret senere på aften.

Hele showet kan ses på søndag fra kl. 20.15 på TV 2 Zulu.