TV

Zulu Comedy Galla: Se komikernes skole-hjem-samtaler

'Zulu Comedy Galla' afslører, hvad der foregår, når kendte komikere som Uffe Holm, Jan Gintberg, Frank Hvam, Lasse Rimmer, m.fl. er til skole-hjem-samtaler i specialklassen for komikerbørn. Se klippet her.

Du kan se hele Zulu Comedy Galla 2014 på TV 2 PLAY her

Her kan du se Uffe Holm og Jens Werner i vovet håndklædedans

Og her en vanvittig duet med Nikolaj Lie Kaas og transseksuelle Tone fra 'Danish Dynamite'

Børn af komikere har særlige behov og et særligt højt energiniveau, der til tider kan være en pestilens for læreren.

Af samme grund har man på den fiktive Frydenholm Skole oprettet en specialklasse for komikerbørn med selveste barske Rita (Mille Dinesen) som klasselærer. Og her går det bestemt ikke stille for sig, når de stolte fædre er til skole-hjem-samtale.

Se også: GALLERI: De kendte ankommer til 'Zulu Comedy Galla'

For som den gamle talemåde "Som far, så søn" mere end antyder, falder æblet sjældent langt fra stammen. Så Uffe Holm, Jan Gintberg, Lasse Rimmer, Frank Hvam, Casper Christensen, Mick Øgendahl og Lars Hjortshøj er derfor blandt de kendte, danske komikere, der må stå ekstra skoleret på deres sønners vegne. Se videoklip øverst.

Indslaget indgik som en del af 'Zulu Comedy Galla', der løb af stabelen i Operahuset i København torsdag aften, der også bød på en vovet håndklædedans og en vanvittig duet med Nikolaj Lie Kaas og transseksuelle Tone fra 'Danish Dynamite'

Se hele 'Zulu Comedy Galla 2014' på søndag d. 24. august fra kl. 20.15 på TV 2 Zulu