TV

Comedy-galla: Talentpris-vinder får eget tv-program

Martin Nørgård modtager "Garmins Talentpris" af Tobias Dybvad. Per

24-årige Martin Nørgård vandt "Garmins Talentpris" og 100.000 kroner ved årets 'Zulu Comedy Galla'. Og snart bliver han vært for sit eget tv-program

Du kan se Zulu Comedy Galla 2014 på TV 2 PLAY her

Komikeren Martin Nørgård modtog torsdag "Garmins Talentpris" ved årets 'Zulu Comedy Galla' i Operaen.

Prisen gives til et ungt talent af den etablerede comedy-branche, som begrunder valget af den 24-årige, københavnske komiker således:

Læs også: Årets Komiker er en duo

"Martin Nørgård besidder en helt usædvanlig ro og autoritet på scenen trods sin unge alder. Han er ”likable” og har personlighed og evnen til at skrive knivskarpe og velformulerede jokes”, lyder det bl.a. i indstillingen fra juryen.  Ud over det kollegiale rygklap følger en check på 100.000 kroner.

Tjekker opførsel og trends på nettet

Men allerede et godt stykke tid før, Martin Nørgård blev talentprisen og 100.000 kroner rigere, havde han allerede sikret sig jobmæssigt et godt stykke ud i fremtiden.

- Jeg skal lave et Zulu-program til efteråret, som hedder 'Nørgårds Netfix', og som jeg er vært for. Det handler blandt andet om, hvordan vi opfører os på nettet, og hvilke internet-trends der er fremme netop nu. Men det skal også byde på forskellige former for stand-up, sagde en glad Martin Nørgård umiddelbart efter prisuddelingen.

Den nye Zulu-serie har stand-up-komikerne Mikkel Rask og Elias Ehlers.som medforfattere og er i første omgang planlagt til seks afsnit, som ifølge Martin Nørgård kommer på skærmen fra starten af oktober.

Endelig lidt penge på kontoen

Martin Nørgård ved endnu ikke, hvad han vil bruge vinderpræmien på de 100.000 kroner til. Men de falder i hvert fald på et tørt sted.

- Endelig skal jeg prøve at have lidt penge på kontoen for en gangs skyld, lyder det fra komikertalentet, som trods de nyvundne penge og den kommende tjans som tv-vært ikke vil snyde sit live-publikum:

- Jeg vil stadig tage ud og optræde lidt med stand-up ved siden af, lover Martin Nørgård, der sammen med sin kæreste bor i en lejlighed på Nørrebro.

Læs mere om Martin Nørgård og duoen bag 'Danish Dynamite, der vandt Årets Komiker-pris her.

Fik du ikke set 'Zulu Comedy Galla 2014' på TV 2 Zulu, genudsendes showet fredag d. 5. september kl. 21.00 på TV 2 - eller se det på TV 2 Play lige nu