TV

Nu er Ibi Støving og Simon Makienok gift

Klokken 14 sagde det celebre par bestående af tv-værtinden Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok 'ja' til hinanden i kirken. (Se nogle af billederne i billedhjulet).

Det blev endeligt bekræftet via dette tweet Ibi Støving: 

Og samtidig fra Simon Makienok:

Et bryllup, der finder sted ved Holmens Kirke i København, og som de annoncerede på deres fælles hjemmeside tilbage i april måned.

'Vi skal giftes! Vi er selvfølgelig ekstremt glade & lykkelige og glæder os helt vildt til den store dag. Hvor, hvornår og hvordan og hvad der ellers foregår i vores liv- ja, det kan vi følge med i her på vores nye site. Velkommen til ;)', skrev det forelskede par, der har været sammen i et års tid.

Svært at finde kjolen

Heraf fremgår det også, hvordan Ibi Støving fandt sin bryllups kjole.

'Jeg har endelig fundet kjolen, fået den syet & sendt op til Danmark til den yndigste lille butik.  Det var let. NOT! Det var overhovedet ikke let. Faktisk lidt skræmmende. Jeg har aldrig været sådan super skruk på bryllup & derfor har jeg heller ikke haft en bestemt kjole i hovedet i 20 år', skriver hun på sitet.

Enige om bryllupskagen

Bryllupskagen er der også styr på:

'Simon & jeg, som begge er nogle madører, har bestemt os for at vi gerne vil have karamel, hvid chokolade & passion & crumblecrunch i bunden.  Vi er ikke til flødeskum, traditionel lagkage, marcipan & sukker dej', skriver Ibi Støving.

Efter vielsen kører parret til Kokkedal Slot i Nordsjælland omkranset af skov og golfbaner.

Ibi Støving og Simon Makienok har netop købt bolig i det indre København. Det sker samtidig med at Simon Makienok netop har taget et stort spring i sin karriere ved at skifte klub fra Brøndby I.F. til de lyserødtklædte italienere fra Palermo. Ikke noget at sige til, hvis de på denne solrige dag flyver rundt på en lyserød sky.