TV

Utraditionel forretningsidé: Bar til gravide åbner i New York

Utraditionel forretningsidé eller knapt så gennemtænkt markedsføringsstunt?

I hvert fald sælger en kommende bar i East Village i New York sig selv på at være "verdens første bar til gravide kvinder". Og ja, du læste rigtigt.

Med slagord som "du drikker for to nu" og "besøg os før vandet går", henvender den såkaldte Gestations Bar sig - efter eget udsagn - direkte til kvinder i den søde ventetid.

På diverse reklamematerialer optræder da også en højgravid kvinde i små shorts og stram top, samt en brusende flaske champagne.

Baren er endda gået så langt som til at spendere penge på en stor billboardreklame, som kan ses på det berømte Times Square i det centrale New York.

Vanvittigt og skadeligt

Men selvom Gestations ifølge planen først slår dørene op for tørstige gravide d. 25. oktober, har reklamerne allerede skabt en del omtale. Dog er der ikke ligefrem tale om positive reaktioner, hverken fra forbipasserende eller beboerne i området.

- Hvor er det fjollet, folk må være ved at løbe tør for idéer, siger en nabo til den kommende bar ifølge New York Post, mens andre kalder det "vanvittigt" og "skadeligt for East Village".

Samtidig spekuleres der også fra flere sider, om der i virkeligheden er tale om et stort anlagt markedsføringsstunt.

Henviser til mobilapp

I hvert fald finder flere sociale mediebrugere det påfaldende, at der på reklamer for baren også henvises en hel del til app'en BARTRENDr, en nyligt lanceret smartphone applikation. Kort fortalt skal app'en gøre det nemt altid at finde den hotteste bar i nærheden, uanset hvor man befinder sig.

I en besked på Twitter opfordrer Gestations da også til, at man downloader app'en "for at se hvad baren kommer til at tilbyde".

På nuværende tidspunkt har baren dog efter sigende ikke ansøgt om tilladelse til at servere alkohol, så måske er der i virkeligheden tale om mindre fosterskadelige drikkevarer?