TV

Lækket optagelse: '7. himmel'-stjerne indrømmer børnemisbrug

I den 7. himmel-skuespilleren Stephen Collins indrømmer på en båndoptagelse, at han har haft seksuel omgang og blottet sig foran flere mindreårige piger.

Stephen Collins, der spiller præstefaren i 90'er serien 'I den 7. himmel', er blevet anklaget for seksuel omgang med flere børn, efter optagelser imellem ham og hans ekskone er kommet frem. Det skriver TMZ, der har offentliggjort optagelserne, som er foregået i forbindelse han og ekskonens parterapi. 

Fik 11-årig til at røre hans penis

Under optagelserne som Collins' ekskone Faye Grant har lækket, indrømmer skuespilleren, at han blandt andet har fået en pige på omkring 11 år til at røre ved hans penis. 

"På et tidspunkt var der berøring, hvor jeg tog hendes hånd på min penis", siger han og tilføjer senere, at han muligvis havde udløsning i forbindelse med episoden.

I løbet af optagelsen indrømmer han samtidig, at han har haft intim omgang med tre mindreårige piger i alt. 

Politiet undersøger sagen 

Offentliggørelsen af optagelserne udløste en øjeblikkelig fyreseddel til Collins på filmen 'Ted 2', som han ellers skulle indspille. Samtidig fortæller en talsmand for politiet i New York, at man er i besiddelse af optagelserne og at man undersøger sagen skuespilleren for "seksuel omgang med mindre-årige".