TV

Voice Junior: Se Joey Moe synge "Million" med Voice-vinder

Du kan se Voice Junior på TV 2 PLAY

Inden anden battle-runde i Voice Junior blev sat i gang i lørdagens udgave af Voice Junior på TV 2, trådte underholdningsprogrammets ene coach, Joey Moe, på scenen for at optræde.

Efter at have optrådt med nummeret ”Alene hjemme” kom den tidligere Voice-vinder Melina på scenen og hjalp ham med at synge hitsinglen ”Million”.

Derefter gik den anden og sidste battle-runde i programmet i gang. Efter hver sang er det op til den enkelte coach at vælge, hvilke sangere der er videre til kvartfinalen, og det bliver en svær opgave for Oh Land, Joey Moe og Wafande.

For de sidder ansigt til ansigt med de unge sangere, som de nu har lært rigtig godt at kende på deres workshops.

Du kan se alle sangene fra Voice Junior her

Du kan se coach Joey Moe synge ”Alene hjemme” og derefter ”Million” med den tidligere Voice-vinder Melina i videoen øverst i artiklen.

Fakta om de otte 'Voice - Junior'-programmer

  • Program 1 - 3 (20.+27. september + 4. oktober): 'Blind-auditions' hvor hver coach vælger de sangere, som de vil have med på deres hold.
  • Program 4 - 5 (11. + 18. oktober): 'Battle-runderne' hvor hver coach sætter sine ni sangere sammen i tre hold á tre. Hvert tremandshold battler mod hinanden og kun en sanger fra hvert hold går videre.
  • Program 6 (1.november): Kvartfinalen hvor de ni tilbageværende deltagere bliver til seks, så hver coach har to deltagere tilbage i semfinalen.
  • Program 7 (15. november): Semifinalen hvor hver coach vælger sin finalist.
  • Program 8 (22. november): Finalen hvor de tre finalister skal på scenen med deres coaches og alene. Finalen sendes live, og derfor er det seerne, der kårer vinderen af ’Voice - junior’ 2014.