Se glad, konfetti-skydende 'Happiness Manager' motivere ansatte

Husk du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

Clemens Legolas Telling eller blot Clemens gæstede mandag aften Natholdet, hvor den altid positive, Nicolaj Kopernikus, sidder og troner den som vært i denne uge.  

Sammen kastede de deres falkeblik på de absurditeter, som medielandskabet er fuld af – blandt andet et klip med ’Happiness Manager’ Thomas Vibe, hvis arbejde – som jobtitlen måske indikerer, består i at skabe god stemning - i dette tilfælde blandt de ansatte i salgsvirksomheden Agera. Dette involverer blandt andet en personlig salgssang og en konfetti-kanon. 

- Alle folk som sælger hos Agira har deres egen salgssang (…), det vil sige, når de automatisk har trykket et salg, så kommer deres navn op på skærmen, der kommer nogen flag og så står deres navn der samtidig med deres track spiller.

Men det er ikke det eneste Thomas Vibe kan præstere, for når salget går godt, så står han naturligvis klar med sit hemmelige våben, hvilket i Agera er ensbetydende med en meget overgearet, glad og konfetti-skydende ’Happiness Manager’.

Til spørgsmålet om, hvorvidt han tror de ansatte bliver træt af ham, svarer han:

- Det gør de, det gør de, gentager han to gange uden forsinkelse, hvorefter han vender ryggen til og smutter fra interviewet, hvilket de to herrer i Natholdet-studiet finder ganske underholdende.  

Se det sjove klip i videoen øverst i artiklen – og se hele programmet her:

Natholdet på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.