TV

'True Detective' får nu tre detektiver

I anden sæson af HBO-serien 'True Detective' er der tre detektiver i hovedrollerne, og én af dem er en kvinde.

Første sæson af den seer- og anmelderroste krimiserie fra HBO 'True Detective' fulgte de to detektiver Rust Cohle og Marty Hart i arbejdet med at opklare en gammel mordsag. Men Matthew McConaughey og Woody Harrelson, som spillede rollerne, vender ikke tilbage i den nye sæson.

I anden sæson kommer der nemlig nye ansigter i hovedrollerne, og denne gang centrerer handlingen sig om hele tre detektiver. HBO bekræfter i en pressemeddelelse, at rollerne skal spilles af Taylor Kitsch, Rachel McAdams og Colin Farrell (som ses fra venstre på foto øverst).

Rachel McAdams er bl.a. kendt for rollen som Inez i Woody Allen-filmen 'Midnight in Paris', mens Taylor Kitsch har haft en gennemgående rolle i tv-serien 'Friday Night Lights og i 2013 spillede dr. Lewis i 'The Grand Seduction'. Den irskfødte Colin Farrell, som nok er den mest kendte af de tre, har medvirket i en del succesfulde Hollywood-produktioner, deriblandt 'Daredevil', 'Minority Report', 'Alexander' og 'S.W.A.T.'.

Tre vidt forskellige personligheder

Ifølge pressemeddelelsen fra HBO kommer McAdams til at spille Ani Bezzerides, en politiefterforsker med en "kompromisløs etik" fra Ventura County, mens Kitsch ses som en tidligere krigsveteran og nu motorcykelbetjent Paul Woodrugh, der lider under en smertefuld fortid. De to får følgeskab af Ray Velcoro (Farrell), som er en detektiv, der er splittet mellem mafiaen og en korrupt politiafdeling.

De tre detektiver samarbejder om at få fingrene i den hårdkogte forbryder Frank Semyon, spillet af Vince Vaughn. I rollen som Franks kone, den tidligere D-skuespillerinde Jordan, ses  Kelly Reilly (kendt fra bl.a. 'Sherlock Holmes').

I mindre roller ses desuden Michael Irby, Lolita Davidovich, James Frain og Christian Campbell.

Hårde kvinder og hårde mænd

Indtil videre er der ikke afsløret meget om plottet i den nye sæson, andet end at den kommer til at omhandle eftervirkningerne af et mord og de konspirationer, der følger i kølvandet.

Seriens skaber Nic Pizzolatto har dog i vævende vendinger antydet, hvad der er udgangspunktet for handlingen.

"Den grundlæggende ide er: Hårde kvinder, hårde mænd og den hemmelige okkulte historie om det amerikanske transportsystem," har Nic Pizzolatto udtalt til Entertainment Weekly.

Anden sæson af 'True Detective' får premiere i foråret 2015.