TV

Natholdet: Her er de fem mest sete klip fra 2014

Du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

Den seneste sæson af Natholdet blev sendt på TV 2 i efteråret, og den var anderledes, i og med Anders Breinholt ikke som sædvanlig sad i værtsstolen.

Derimod havde Natholdet hver uge en ny vikarvært i spidsen for det populære late night-show.

Ikke desto mindre er klippene fra Natholdet stadig noget af det meste sete på tv2.dk, og vi har samlet de fem mest sete klip fra 2014:

Nummer 1: Dummer Christopher sig i Go’morgen Danmark?

Den danske popstjerne Christopher var på besøg i Go’morgen Danmark, hvor han snakkede lidt om 14-årige piger. I Natholdet syntes vært Martin Høgsted og komiker Geo, at Christopher jublede måske lidt for meget over den 14-årige pige.

Nummer 2: Martin Brygmann i uventet duet med Medina

Sangerinden Medina sagde ja, da vært Martin Brygmann i Natholdet spurgte, om hun havde lyst til at synge en duet. Det skulle popstjernen nok aldrig have gjort. Se hvorfor i Brygmanns version af ”Kun for mig”.

Nummer 3: Den ukronede twerk-dronning

Martin Brygmann er også i spil i dette klip fra DR2, hvor han og Vild med dans-dommer Nikolaj Hübbe ser nærmere på en af tidens store dansediller. Ifølge twerk-danserne er der intet erotisk i den populære dans.

Nummer 4: Kan Breinholt overtage Danish Dynamite?

Nogle seere har brokket sig over, at Breinholt ikke har været vært på denne sæson af Natholdet, så da drengene fra Danish Dynamite skulle styre programmet, lod de Breinholt få lov at overtage Danish Dynamite for en stund

Nummer 5: Natholdet: Rema 1000 ærgerlig over deres brand

På TV 2 News blev nyhedsvært Jens Gaardbo afsløret i, at han formentlig ikke handler i supermarkedskæden Rema 1000. Han glemte nemlig et nul, da han skulle udtale kædens navn.

Husk, at du kan se meget mere Natholdet på TV 2 PLAY. Næste sæson starter 5. januar 2015. 

Se mere på TV 2 PLAY

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.