TV

Eksklusivt: Se ABBAs første pinlige optræden

Se 'Agnetha og livet efter ABBA' på TV 2 Play

Før gruppen Björn & Benny, Agnetha & Anni-Frid blev til ABBA, som næst efter The Beatles er det mest sælgende band i historien, optrådte de bl.a. som "Festfolket" i et kabarét-show i Göteborg. En oplevelse, som ingen af dem husker tilbage på med glæde i dag.

"Den idé var virkelig noget af det dummeste", konstaterer Björn Ulvaeus kort og godt i det eksklusive dokumentarprogram 'Agnetha og livet efter ABBA', som vises onsdag aften på TV 2 Charlie. Se klip øverst.

I dokumentaren fra 2013 oprulles hele historien om, hvordan de fire svenskere blev til ABBA, og ikke mindst sættes der fokus på, hvordan Agnetha Fältskogs liv og karriere har formet sig, både før, under og efter ABBA.

I år kan gruppen i øvrigt fejre 40 års jubilæum, da det først var ved 'Eurovision Song Contest' i 1974, at navnet ABBA blev lanceret, og sangen "Waterloo" satte gang i firkløverets verdensomspændende succes.

Se 'Agnetha og livet efter ABBA' onsdag kl. 21.25 på TV 2 Charlie - eller lige nu på TV 2 Play