TV

Rachel ser frem til 2015: Skal starte i skole på specialiseret gymnasium

2014 har budt på et efterskoleophold for Rachel fra 'Årgang 0', men her stopper skoleudfordringerne ikke. I det nye år starter apotekerdatteren nemlig på endnu en ny skole.

Du kan alle de tidligere sæsoner af 'Årgang 0' på TV 2 PLAY

I den nye sæson af 'Årgang 0' drager Rachel på efterskole, men det er uden følgeskab fra kameraerne, som ellers har fulgt den nu 14-årige apotekerdatter siden, hun blev født.

Kameraerne er slukket for at skabe ro omkring Rachel, som har haft en svær skolegang med mobning. Men på efterskolen har hun det godt igen.

- Jeg fået rigtig mange nye venner på efterskolen, fortalte Rachel, da hun dukkede på den røde løber til optagelserne af showet 'TV 2 014: De største øjeblikke'.

Men det er ikke den eneste grund til, at hun er glad for at gå på Askov Efterskole.

- På skolen har jeg et meget tættere forhold til lærerne, fordi man er der hele tiden, forklarer hun.

Skal undervises på engelsk

Til sommer er hendes efterskoleophold slut, og så vender hun igen hjem til forældrene i Aabenraa, men skolegangen bliver stadig ikke helt normal for hende. Rachel skal i gymnasiet, men ikke et helt normalt et af slagsen.

Hun starter på på en IB (International Baccalaureate Diploma Programme) i Sønderborg. Det er en uddannelse, hvor det hele foregår på engelsk.

- Jeg vil gerne udfordres og være god til at snakke engelsk, fortæller apotekerdatteren.

Rachel må derfor pendle mellem forældrenes hjem i Aabenraa og Sønderborg, hvor skolen ligger.

'TV 2 014: De største øjeblikke' sender på TV 2 den 29. december klokken 21.