En særlig hilsen til læserne: Årets 'stjerner' ønsker glædelig jul

2014 har budt på en lang række nye programmer på TV 2, der har givet os alt fra sjove, skæve og underholdende til tankevækkende, rørende og inspirerende oplevelser foran skærmen.

I anledning af højtiden har tv2.dk-redaktionen bedt nogle af de medvirkende, man husker bedst fra det forgangne år, om at lave et digitalt julekort til dig og alle de andre seere rundt om i landet.

I videoen øverst i artiklen kan du se et sammenklip af hilsnerne, mens du kan se hver enkel i fuld længde i listen, der følger herunder.

’Voice - junior’-vinderen Melina laver julemad til de hjemløse

Se eller gense Melina i ’Voice - junior’ på TV 2 PLAY her

Tilbage i maj lærte seerne 13-årige Melina Neustrup Nielsen fra Nærum at kende i ’Voice - junior’.

Det unge sangtalent løb nemlig med sejren i den første sæson af underholdningsprogrammet foran Sille og Rud og havde - målløs og overvældet - svært ved at forstå det selv.

LÆS OGSÅ: Melina vinder ’Voice - junior’: Jeg er målløs

Det var tæt mellem de tre finalister, men i sidste ende var det Melina og hendes coach Joey Moe, der trak flest stemmer.

Melina fortæller til tv2.dk, at hun til februar rejser til New York sammen med hele familien for det gavekort, hun vandt i programmet - en tur, hun glæder sig enormt meget til.

LÆS OGSÅ: 'Voice'-Melina: Jeg skulle nok have øvet mig på autograferne

Stemmen bliver i øvrigt fortsat flittigt brugt, og hun afslører hemmelighedsfuldt, at der ”snart” kommer en overraskelse i hendes sangliv, så er du fan, er der noget, der tyder på, at du godt kan begynde at glæde dig.

Du kan se Melinas julehilsen herunder.

Mikkel fra 'De brændte børn': Julen betyder, at man samles som familie

Se eller gense Mikkels historie i de ’De brændte børn’ på TV 2 PLAY her

35-årige Mikkel Pohjola har igennem hele sin opvækst oplevet alvorlige svigt. Seerne mødte ham i dokumentaren ’De brændte børn’, som blev sendt på TV 2 i september, hvor han sammen med Lisbeth Zornig tager tilbage for at få svar på alle de uafklarede spørgsmål, som hans barndom har efterladt ham med.

LÆS OGSÅ: ’De brændte børn’: Mikkels mor var narkoman, alkoholiker og prostitueret

Mikkel Pohjola fortæller til tv2.dk, at han i dag har det godt og nyder livet sammen med sin kæreste, som han er "rigtig glad for". I januar starter han på sin uddannelse og ser frem til nye udfordringer samt at møde nye mennesker.

Du kan se Mikkels julehilsen herunder.

Kræftramte Ella tæller ned til juleaften med hele familien

Se eller gense Ellas historie i ’Knæk Cancer! Et år efter’ på TV 2 PLAY her

Femårige Ella har haft leukæmi det meste af sit korte liv. Seerne mødte første gang den kræftramte pige i forbindelse med Knæk Cancer-ugen i efteråret 2013, hvor TV 2 havde fulgt hende og familiens svære kamp mod sygdommen.

LÆS OGSÅ: Efter dokumentar: Sådan har kræftsyge Ella det

Dette års Knæk Cancer bød på et gensyn med Ella og forældrene Dorte og Anders i dokumentaren ’Knæk Cancer! Et år efter’. Efter at have været igennem et hårdt behandlingsforløb er Ella igen kommet hjem til familien og er i fuld gang med genoptræningen. Hun skal stadig have masser af medicin dagligt.

Efter fem år i ’kemoland’ er familien ved at finde tilbage til livet igen, fortæller Dorte Falkenberg Rasmussen, der skal i gang med at søge job efter endt orlov, til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Kræftramte Ellas mor i chat: Vi er stadig i chokfasen

Ella kan klare længere og længere dage i børnehaven og elsker at lege på legepladsen med kammeraterne, storesøster Nora går i 4. klasse og synes, at det bedste fag er svømning, og far Anders er tilbage på arbejde.

- Intet bliver som før - det ved vi - men vi håber og tror på, at der alligevel venter vores familie en rar og meningsfyldt tilværelse med masser af nærvær og smukke oplevelser. Og at vi en gang for alle har vundet over kræften, siger hun.

Du kan se Ella og Dortes julehilsen herunder.

Ole Juncker: Min juleaften bliver meget anderledes i år

Se eller gense Ole Juncker i ’Jeg vil være Ole Henriksen’ på TV 2 PLAY her

Kan alle, uanset hvor sure og tvære de end måtte være, få et lige så positivt sind som Ole Henriksen?

Det spørgsmål søgte den pessimistiske tv-journalist Ole Juncker svar på i programmet 'Jeg vil være Ole Henriksen', der rullede over skærmen i november.

LÆS OGSÅ: Eksperiment: Kan man blive lige så glad som Ole Henriksen?

Ole Juncker, der altid har været dybt fascineret af den evigt optimistiske Ole Henriksen, ville med videnskabens hjælp forsøge at få en hjerne, der er lige så glad som Ole Henriksens.

LÆS OGSÅ: Sådan blev han næsten Ole Henriksen

Eksperimentet er tilsyneladende lykkedes. I hvert fald fortæller Ole Juncker til tv2.dk, at han - efter at have ændret sit liv fuldstændig i forbindelse med tv-programmet - har oplevet, at han har mere overskud og energi og dermed mere livsglæde.

Du kan se Ole Junckers glade julehilsen herunder.

Ole Henriksen: Jeg elsker at personliggøre alle gaver

Se eller gense Ole Henriksen i ’Jeg vil være Ole Henriksen’ på TV 2 PLAY her

De fleste mennesker betragter formentlig den kendte cremekonge Ole Henriksen som et ualmindeligt positivt menneske.

Faktisk har han så positivt et sind, at hans gode ven, tv-journalist Ole Juncker, ønskede at være fuldstændig ligesom ham.

LÆS OGSÅ: Godmorgen! Ole Henriksen vækker sovende seer

For TV 2-seerne bød 2014 således på et gensyn med Ole Henriksen, der bor i Los Angeles og driver skønhedsklinik i Beverly Hills, for sammen med Ole Juncker lavede han programmet ’Jeg vil være Ole Henriksen’.

Som en del af tv-eksperimentet besøger Ole Henriksen og Ole Juncker en række eksperter, der undersøger, hvordan de er skruet sammen - både helbredsmæssigt og psykologisk - og dermed, hvordan Ole Juncker kan få en hjerne, der er lige så glad som Ole Henriksens.

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen: Sådan bliver du mere positiv

Ole Henriksen betegner samarbejdet med Ole Juncker som ”fantastisk”, og han fortæller til tv2.dk, at det har været en meget lærerig oplevelse at lave programmet.

Du kan se Ole Henriksens julehilsen herunder.

Pigen med glasknogler: Min veninde har lavet pakkekalender til mig

Se eller gense Maries historie i ’Pigen med knogler af glas’ på TV 2 PLAY her

Marie Holm Laursen, der bor i Risskov ved Aarhus, lider af en sjælden form for knogleskørhed, som betyder, at den mindste uheldige bevægelse får hendes knogler til at brække. Hun har haft mere end 500 knoglebrud i sit 17 år lange liv, og hendes krop er fyldt med stænger og skruer, der holder hende sammen.

LÆS OGSÅ: Har haft over 500 brud: Marie har knogler som glas

Seerne mødte Marie Holm Laursen i dokumentaren ’Pigen med knogler af glas’, som blev sendt på TV 2 i slutningen af november. Her giver den positive pige sit bud på, hvordan man klarer en tilværelse fyldt med smerter og forhindringer.

LÆS OGSÅ: Knoglebrud og skolestop: Sådan har ’glaspigen’ det i dag

Sidst tv2.dk talte med Marie Holm Laursen, stod hun foran en større operation, hvor stangen i den ene arm skulle skiftes ud, og ryggen rettes op. Operationen er gået godt, fortæller Marie Holm Laursen, der er ved at være ovenpå igen og netop har fået lov til at smide armslyngen.

Du kan se Maries julehilsen herunder.

Aland fra 'Voice - junior': Jeg kan virkelig godt lide julekalender

Se eller gense Aland i ’Voice - junior’ på TV 2 PLAY her

14-årige Aland Mohammed Said Mustafa fra Fredericia kunne i slutningen af november lade sig hylde som vinder af anden sæson af ’Voice - junior’. Hans coach, Joey Moe, kunne for anden gang i træk fejre, at han har ført en deltager til sejr i sangkonkurrencen.

LÆS OGSÅ: ’Voice - junior’-vinder om hyldest: Det er helt overvældende

Aland fortæller til tv2.dk, at han siden programmet har sunget rigtig meget, og at han nu vil arbejde benhårdt på at få skabt en sangkarriere. Han ser stadig nogle af de andre deltagere fra ’Voice - junior’. ”Det er ikke noget med, at vi alle har ’glemt’ hinanden”, forsikrer han.

Du kan se Alands julehilsen herunder.

Sara Maria fra 'Vild med dans': Jeg håber, 2015 bliver fyldt med store øjeblikke

Se eller gense Sara Maria i ’Vild med dans’ på TV 2 PLAY her

Tv-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl og danser Silas Holst, som vandt sæson otte sammen med skicross-løberen Sophie Fjellvang-Sølling i 2011, kunne tilbage i november kalde sig vindere af ’Vild med dans’ 2014 efter en hæsblæsende finale mod Johannes Nymark og Claudia Rex.

Parret var helt fra starten blandt både dommernes og seernes favoritter og formåede endda at klare sig igennem hele 11. sæson af det populære danseprogram uden at ryge i omdans en eneste gang.

LÆS OGSÅ: Se Sara Maria og Silas i en freestyle

Selvom ’Vild med dans’ for længst er slut for i år, holder 33-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl ikke ferie fra skærmen. Hun arbejder nemlig som vejrvært på TV 2, og seerne kan blandt andet møde hende om morgenen, når hun i ’Go’ morgen Danmark’ forbereder dem på, hvilket vejr der venter dem på vej i skole eller på arbejde.

Se Sara Marias julehilsen herunder.