TV

Danmark har talent: Se Peter optræde som bugtaler

Se Danmark har talent på TV 2 PLAY

TV 2 har sat jagten ind på Danmarks største talenter, og tv-vært Jarl Friis-Mikkelsen, sanger TopGunn, balletdanser Cecilie Lassen og skuespiller Peter Frödin udvælger de forskellige talenter, der går videre fra de første auditions.

I det andet program af 'Danmark har talent' var bugtaleren Peter på scenen, hvor han sammen med sin bamse sang en duet.

Se bugtalerens optræden øverst i artiklen.

Se Danmark har talent på TV 2 PLAY

'Danmark har talent' - sådan er reglerne

AUDITIONS: Første skridt på vejen til at komme med i 'Danmark har talent' er via en række auditions, som i efteråret blev afholdt Falkoner Centret i København. Her mødte over 200 talenter fra hele landet op for at optræde for dommerpanelet.

UDVÆLGELSEN: De talenter, dommerne sender videre fra hver audition, skal igennem ‘Udvælgelsen’. Her skal de fire dommere indsnævre feltet af deltagere til de i alt 28 acts, der ender med at stå på scenen i live-programmerne.

KNAPPERNE: Hver dommer har en rød knap foran sig, som de kan trykke på, hvis de vil fravælge en deltager. Har tre af dommerne trykket på knappen, er deltageren ude. På dommerpanelet er også en gylden knap, som hver dommer må trykke på én gang i hele forløbet. Den sender deltageren direkte videre til live-programmerne.

LIVE-PROGRAMMER: I live-programmerne er det seerne, der med deres sms-stemmer kan hjælpe med til at sikre, at lige netop deres favoritter bliver i konkurrencen og går videre til henholdsvis semifinalerne og finalen.

PRÆMIEN: Til vinderen af ‘Danmark har talent’ er der – ud over æren – en præmie på intet mindre end en kvart million danske kroner!