TV

Fadervor-hvadfornoget? Bøn volder børnene problemer

Der er ikke alle børnene fra 'Årgang 0', der går lige meget op i at kunne 'Fadervor'. Det kan man se i sæsonens første afsnit af programmet, der vises tirsdag. 

Se Årgang 0 på TV 2 PLAY

'Fadervor, du som er i himmelen...' sådan starter den kendte bøn, som massevis af konfirmander lærer, når de begynder til præst. Og det gælder også for børnene i programmet 'Årgang 0' - eller det vil sige, det gælder for nogle af dem. Det er nemlig ikke alle, der har helt let ved at huske den, imens andre slet ikke har lært den af præsten. 

Du kan se, hvordan det går Rachel, Christian, Stephanie og Emma, da de bliver spurgt, om de kan bønnen i klippet ovenfor. Og så kan du se hele første afsnit af denne sæson af 'Årgang 0' tirsdag aften kl. 20 på TV 2.