TV

Årgang 0-Christian: - Hvis det er megapinligt kan vi få det slettet

Siden Christian kom med i 'Årgang 0', har han måttet finde sig i at være allemandseje og blive genkendt på gaden. Men hvordan har han det egentlig med at være på tv og være et kendt ansigt? Det fortalte han om, da han tirsdag chattede med tv2.dk's læsere.

Se næste afsnit af 'Årgang 0' på TV 2 PLAY

Hvert år til januar følger en masse seere ivrigt med i, hvordan det går Rachel, Stephanie, Emma og Christian fra programmet 'Årgang 0', der bliver vist på TV 2. Her kan man få et indblik i deres hverdag og op- og nedture med skolegang, fritidsaktiviteter, venner og familie.

"Jeg bliver behandlet som alle andre"

Tirsdag havde første program af dette års Årgang 0-sæson premiere, og efter programmet sad Christian klar til at chatte med seerne, og der var rigtig mange, der gerne ville vide, hvordan det er at blive fulgt af et kamerahold, komme på tv og blive genkendt. 

- Det er ikke så slemt. Der er en del, der genkender mig, men det er ok. Jeg synes, jeg bliver behandlet som andre, skrev han blandt andet. 

Han forklarede også, at hans venner ikke tænker særlig meget over, at han er med i programmet, og at det faktisk ikke fylder så meget i hans hverdag. 

- De (kameraerne, red.) er ikke i ryggen hele tiden, de er der cirka 10 gange om året, og resten filmer vi selv, forklarede han. 

Ser programmet inden

De fleste teenagere ville nok finde det noget grænseoverskridende at lukke et kamera ind i deres liv og dernæst se sig selv på tv, men Christian har vænnet sig til det og forklarede, at de allesammen får lov at se programmet inden, så "de ved, hvad der venter". 

- Hvis der er noget megapinligt, kan vi få det slettet fra programmet, fortæller han.

Kunne finde på at være med i andre tv-programmer

Faktisk er Christian så afslappet med at være på tv, at han ikke vil udelukke, at han kunne finde på at være med i nogle andre tv-programmer

- Det kommer an på, hvad det var, men måske! Det vil tiden vise, svarede han, da en seer spurgte om, han kunne tænke sig at være med i andre tv-programmer. 

Du kan læse hele livechatten med Christian fra Årgang 0 her