TV

Stephanie nægter at holde TO konfirmationer

På et tidspunkt så det ud til at Stephanie skulle holde to konfirmationer, fordi hendes fraskilte forældre ikke kunne enes, men så satte hun foden ned. 

Det er blevet konfirmationstid i andet afsnit af denne 'Årgang 0'-sæson og Christian, Emma og Stephanie skal konfirmeres. Men hos Stephanie, der bor lidt uden for Slagelse, er det ikke gået helt uproblematisk for sig.

Forældrene kunne ikke enes

Hendes forældre Christian og Christina har nemlig haft svært ved at enes om festen, forklarer hendes mor: 

- Jeg har jo ikke været involveret så meget i Stephanies konfirmationsfest, men overordnet set handler det om en konflikt mellem mig og Christian, forklarer Stephanies mor Christina, der til dagligt bor i Sverige, imens Stephanie bor hos sin far i Slagelse. 

Derfor var det meningen, at Stephanie skulle have holdt to konfirmationsfester, fordi hendes forældre ikke kunnet enes, men så satte hun foden ned. 

- Det er jo mig selv, der må følge min mavefornemmelse, hvad jeg har lyst til. Så der er jo ikke rigtig nogen, der kan tage beslutningen for mig. Jeg tager altid beslutninger selv. Jeg kan ikke få andre til at tage dem for mig, forklarer hun. 

Og det valg gjorde stort indtryk på hendes far: 

- At Stephanie vælger at gå ind og kæmpe for det og sige ”Nej, jeg VIL kun have en konfirmation", det sagde alt. Det er Stephanies dag, vi er der udelukkende for hendes skyld, siger han. 

Du kan høre Christian, Christina og Stephanie fortælle om konfirmationen i klippet ovenfor.