TV

Rachel: Jeg er blevet mere moden og udadvendt

2014 har været et rigtig godt år for Rachel fra 'Årgang 0'. I en livechat med tv2.dk's læsere fortalte hun, hvorfor. 

Du kan allerede nu se snigpremiere på 'Årgang 0' på TV 2 PLAY

År 2013 var et temmelig hårdt år fra Rachel, hvor hun begyndte at føle sig utilpas og uden for i skolen. Derfor besluttede hun og forældrene sig for, at det var tid til en forandring, og det har gjort 2014 til et fantastisk år for teenageren fra Aabenraa. 

Læs også: Quiz: Hvor meget ved du om Årgang 0? 

- 2014 var et år, der bød på masser af forandring. Jeg har haft et super år, med dejlige mennesker og fantastiske oplevelser, forklarede hun, da hun tirsdag aften livechattede med tv2.dk's læsere, der havde massevis af spørgsmål til Rachel, som de har fulgt, fra hun lå i sin mors mave i 2000, da de første programmer blev sendt på TV 2. 

Nu er Rachel startet på efterskole, og Rachel sparer ikke på de positive gloser, når hun fortæller om opholdet.

- Det var den bedste beslutning i mit liv. Jeg har lært så mange dejlige mennesker at kende, bl.a. min bedste veninde, Kamile. Jeg er også blevet mere moden og udadvendt, fortalte hun blandt andet. 

Rachel valgte at holde lidt igen med filmoptagelserne fra efterskolen, så hun kunne være lidt for sig selv deroppe, men tirsdag afslørede hun, at seerne skam får et lille indblik i hendes liv på efterskolen

- Efterskolen lever mere end op til mine forventninger. De overgår mine forventninger. Jeg har jo en ekstra "familie" i form af min dejlige kontaktgruppe. Og der kommer optagelser i 'Årgang 0' fra efterskolen, sagde hun. 

Når Rachel stopper på efterskolen til sommer, håber hun på at kunne begynde på et specialiseret gymnasium i Sønderborg.

Du kan læse hele livechatten med Rachel her