Gymnastikpiges mor: Luna havde virkelig knoklet

Se 'Danmark har talent' pĂĄ TV 2 Play

Det var ikke alle deltagere, der var i lige godt humør efter Udvælgelsen i 'Danmark har talent', som blev vist på TV 2 lørdag aften.

Den 12-årige gymnastikpige Luna Witzel fra Taastrup blev meget skuffet, da hun sammen med en gruppe andre deltagere i sin egen alder blev kaldt ind foran dommerne og fik at vide, at hun ikke var gået videre. Se videoklip øverst.

- Luna havde virkelig knoklet med at lave en ny gymnastikserie, som var meget anderledes end den, som hun optrådte med til audition, siger Lunas mor, Tina Witzel, til tv2.dk og fortsætter.

- Hun blev selvfølgelig dybt skuffet over, at hun ikke engang fik lov til at vise det, hun havde øvet på og lagt så meget energi og så mange kræfter i. Hun nåede heller ikke at tage sit nye kostume på, da hun pludselig blev kaldt ind til dommerne. Så det var lidt barsk, konstaterer Lunas mor.

Der gik et par dage med at konsumere oplevelsen

Selv om Luna i første omgang tog afvisningen ret tungt og var ked af, at hun nu ikke får lov til at vise Danmark, hvad hun duer til, gik der ikke længe, før hun var sig selv igen.

- Der gik et par dage med lige at konsumere, at hun ikke var med i programmet længere. Vi talte meget om de gode oplevelser, hun har haft, og hvordan hun kan bruge dem konstruktivt fremover. Og i dag har hun det helt fint, forsikrer Tina Witzel, som tilføjer, at Luna har fået mange positive tilbagemeldinger alle steder fra.

- Der er rigtig mange, der har sagt til Luna, at de synes, hun er sej, modig og dygtig. Hun har talt med nogle af sine gamle klassekammerater, og der er mange, der genkender hende, når vi er ude og gå - og spørger, om det ikke er hende fra 'Danmark har talent'. Folk synes, det er flot, at hun stod frem og fortalte sin historie på tv, lyder det stolt fra Lunas mor.

Har fĂĄet tilbud fra foreninger og storcentre

Luna har da heller ingen problemer med at få tiden til at gå, selv om hun ikke fortsætter i de kommende live-shows i 'Danmark har talent'.

Hun bruger nemlig ekstra meget tid på træningen, efter at hun i sommer blev udtaget til junior-landsholdet i rytmisk gymnastik.

- Konkurrenceperioden i Danmark starter nu, så Luna træner meget for at være klar til den. Og så håber hun på, at hun måske er en af dem, der bliver udtaget til de nordiske mesterskaber, siger Lunas mor, som tilføjer, at der måske også kommer andre projekter oveni.

- Luna har fået flere forespørgsler fra foreninger og storcentre, som gerne vil have, at hun kommer og giver opvisning. Det er jo megastort for hende, så det vil hun gerne, slutter Tina Witzel.

Fra næste lørdag gælder det live-runden i 'Danmark har talent'. Se her, hvilke 28 deltagere, der slap gennem nåleøjet til live-programmerne.

Første kvartfinale i 'Danmark har talent' sendes LIVE lørdag d. 24. januar kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play

SĂĄdan vises 'Danmark har talent' pĂĄ TV 2

AUDITION-PROGAMMER:

'Danmark har talent' indledes med fire audition-programmer, hvor dommerpanelet præsenteres for ca. 200 forskellige acts i Falkonér Centret i København. Programmerne sendes fra 29. december 2014 til 10. januar 2015.

UDVÆLGELSEN:

I det femte program udvælger dommerpanelet de 28 acts, som går videre til live-programmerne. Fire acts er allerede sendt direkte videre via de fire dommeres individuelle tryk "den gyldne knap". Programmet sendes 17. januar.

LIVE-PROGRAMMER:

  • I syv live-programmer indsnævres feltet af talenter løbende frem til den store finale.
  • De FIRE KVARTFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af syv, sendes 24. januar, 31. januar, 7. februar og 14. februar.
  • De TO SEMIFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af seks, vises 21. februar og 28. februar.
  • I FINALEN optræder syv acts, heriblandt et wildcard, og den endelige vinder kĂĄres. Finalen sendes 7. marts.