TV

Ups! Lars Christiansen får pludselig travlt på live-tv

Se Natholdet på TV 2 PLAY

Anders Breinholts medvært tirsdag aften er ingen ringere end et af dansk musiks allerstørste navne, komponisten og pianisten Bent Fabricius-Bjerre.

Sammen kaster de et blik på medielandskabets absurditeter og morsomheder – blandt andet et klip med den tidligere håndboldlandsholdsspiller og nuværende -ekspert Lars Christiansen.

Selvom Natholdet ifølge Anders Breinholt ikke går helt vildt op i håndbold, så har redaktionen dog bemærket, at Lars Christiansen gør noget signifikant, lige inden der bliver stillet over til ham på tv-skærmen:

Håndboldeksperten tygger løs på sit tyggegummi, og det går jo ikke, når man er igennem LIVE på tv, så Lars Christiansen får i nogle ret tilfælde travlt med at spytte/gemme tyggegummiet væk.

Og det ser - som du selv kan se i videoen øverst i artiklen – ikke altid lige elegant ud.

Du kan se hele tirsdagens udsendelse her: Se Natholdet på TV 2 PLAY

Se også dette sjove klip fra mandagens program:

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.