TV

'SJIT Happens'-skuespiller: Sådan var Medina som min rival

Se snigpremieren på de første to nye afsnit af 'SJIT Happens' allerede nu på TV 2 PLAY

Skuespilleren Stephania Potalivo, der er kendt fra TV 2 Zulu-serien ’SJIT Happens’, spiller i seriens tredje sæson over for sangerinden Medina.

Hun er vant til at være det kvindelige omdrejningspunkt i ’SJIT Happens’, den smukke skuespiller Stephania Potalivo. Men i de første to afsnit af ’SJIT Happens’’ tredje sæson, der har premiere på TV 2 Zulu på mandag, må hun dele spotlightet med sangerinden Medina.

Medina debuterer nemlig som skuespiller i komedieserien, og i rollen som Carla spiller hun en rival til Stephania Potalivos karakter, Ane. Carla lægger nemlig kraftigt op til Anes kæreste, Olau (Ruben Søltoft). Bag kameraerne var der dog ikke skyggen af rivalisering mellem de to kvinder, fortæller Stephania Potalivo.

Læs også: Medina debuterer som skuespiller på TV 2 ZULU

- Det er jo ret sygt, at hun spiller min rival. Jeg var helt starstruck, da jeg fandt ud af, at Medina skulle være med. Hun er en af de største stjerner, vi har herhjemme, og jeg har hørt hendes musik rigtig meget. Derfor synes jeg, det var så sejt, at hun ville være med. Og da jeg så mødte hende på settet, fandt jeg ud af, at hun bare er et stille og roligt menneske ligesom alle andre. Hun er meget professionel og sød, siger Stephania Potalivo til tv2.dk.

Hvordan trekantsdramaet mellem Ane, Olau og Carla udvikler sig, kan du se på mandag, men Stephania Potalivo afslører dog, at der bliver skruet op for dramaet og følelserne i den tredje sæson af ’SJIT Happens’.

- Vores samspil bliver bedre og bedre, og efterhånden som vi har lært vores karakterer bedre at kende, kan vi også give dem flere nuancer. I forhold til relationen mellem Olau og Ane kommer der til at ske noget mere i denne sæson i forhold til tidligere, siger hun.

Kan vinde fornem Robert-pris

Dagen inden premieren på tredje sæson af ’SJIT Happens’ kan Stephania Potalivo score sin karrieres hidtil største pris, da hun er nomineret til en Robert i kategorien ’Bedste kvindelige hovedrolle i en tv-serie’ for sin rolle som Ane. Det er dog ikke en pris, den 28-årige skuespiller regner med at få fingrene i.

- Det er ret overdrevet at være nomineret, og jeg er bare så lykkelig. Det betyder så meget for mig. Jeg havde ikke troet, jeg kunne få en personlig nominering ud fra vores lille sitcom, når man ser, hvilke type serier og skuespillere man er oppe imod. Derfor forventer jeg bestemt heller ikke at vinde. Det tror jeg, Trine Dyrholm gør, og det vil være helt fair, siger Stephania Potalivo til tv2.dk og tilføjer, at hun derfor heller ikke tager til Robert-festen med en forberedt takketale i lommen. Og så alligevel.

- Hvis nu jeg kom på scenen, ville det være sjovt at sige, at sidst jeg var nomineret til en pris, var det en ”Ku godt’”-pris ved Zulu Awards, ha ha, siger hun med et grin.

Læs også: Hvem vinder? Tre TV2-kvinder kæmper om fornem tv-pris

Hvad den kommende tid bringer for stjernefrøet, vil hun ikke løfte sløret for, men hun håber, at der er udsigt til flere roller på både film og tv.

- Det var fedt at få lov til at være med i ’Dicte’. Jeg var lidt begyndt at tænke, om jeg blev sat i bås som Ane fra ’SJIT Happens’, men i ’Dicte’ fik jeg lov til at spille en noget mere dramatisk rolle, og det var rent guf, siger hun.

Ud over Stephania Potalivos individuelle nominering ved søndagens Robert Prisen-show er selve serien ’SJIT Happens’ også nomineret til en pris, nemlig i kategorien ’Bedste korte tv-serie’.

Tredje sæson af ’SJIT Happens’ har premiere på TV 2 Zulu mandag d. 2. februar kl. 21.25, men allerede nu kan du se snigpremiere på de to første afsnit på TV 2 PLAY.