TV

Pilou Asbæk scorer rolle i stor Hollywood-film

2015 bliver endnu et stort år for skuespilleren Pilou Asbæk. Den danske stjerne har nemlig landet en rolle i den kommende genindspilning af det klassiske filmdrama ’Ben-Hur’.

Han har været her, der og alle vegne de seneste år, skuespilleren Pilou Asbæk. I film som ’Kapringen’ og ’Fasandræberne’, i tv-serier som ’Borgen’ og ’1864’, ja selv som vært ved 'Det internationale Melodi Grand Prix' har han vist sine talenter.

Også i Hollywood har man efterhånden fået øjnene op for den 32-årige dansker, der har landet rollen som Pontius Pilatus i en stor Hollywood-genindspilning af dramaet ’Ben-Hur’, hvor han skal spille over for blandt andre Morgan Freeman og stjerneskuddet Jack Huston.

Læs også: Pilou Asbæk: - Har sagt nej til stor Hollywood tv-serie

Det bekræfter Pilou Asbæk selv over for BT.

- Det er en sjov udfordring at få lov til at snuse en lille bitte smule til det, der sker i det store udland, og jeg er taknemmelig for, at jeg får lov at prøve noget forskelligt. Og man kan ikke sige nej til den udfordring, det er at spille en historisk karakter som Pontius Pilatus. Og så er jeg meget stolt af at få lov til at træde i dygtige danske kollegers fodspor. Skuespillere som Mads Mikkelsen, Ulrich Thomsen og Jesper Christensen, der har mange spændende udenlandske roller. Det er jeg sgu taknemmelig for, siger Pilou Asbæk til BT.

Læs også: Pilou Asbæk: Det ved kvinder ikke om mænd

Med rollen som Pontius Pilatus er det anden gang, Pilou Asbæk medvirker i en stor Hollywood-produktion. Sidste år havde han nemlig en mindre rolle i Scarlett Johansson-filmen ’Lucy’.

’Ben-Hur’ forventes at få premiere i 2016, men allerede i år kan du igen-igen opleve Pilou Asbæk på det store lærred, når han spiller med i de to danske storfilm ’9. april’, der har premiere til marts, og ’Krigen’, der kan ses i biograferne til august.

Se traileren til '9. april' her:

Se Pilou Asbæk i...

 • 'Stille Hjerte'
 • '1864' (tv-serie)
 • 'Fasandræberne'
 • 'Spies & Glistrup'
 • 'Kapringen'
 • 'R'
 • 'Borgen' (tv-serie)
 • 'En familie'
 • 'To verdener'
 • '9. april' (kommer til marts)
 • 'Krigen' (kommer til august)