TV

'Fie' fra Badehotellet: Det savner jeg ved Danmark

Se snigpremieren på fjerde afsnit af 'Badehotellet' på TV 2 PLAY her

Rosalinde Mynster, der hver mandag toner frem på tv-skærmen som ’Fie’ i Badehotellet, bor til daglig i Los Angeles sammen med sin kæreste. Når hun er væk fra Danmark, er der særligt én ting, hun savner.

Vi kender hende bedst som den gæve pige Fie, der ihærdigt forsøger at holde styr på gæsterne, køkkenet og kærligheden i det rolige Nordjylland i tv-serien ’Badehotellet’.

Men den virkelige Fie, skuespillerinden Rosalinde Mynster, bor langt fra de stille omgivelser i ’Badehotellet’. Hun er nemlig på tredje år bosat i Los Angeles sammen med sin kæreste, filminstruktøren Nikolaj Arcel.

- Det er fantastisk at bo derovre. Vejret er vidunderligt. Folk er meget åbne og søde, men det kører også i et lidt overdrevet gear nogle gange. For at kunne navigere i det, må man nogle gange påtage sig en rolle for at virke lidt mere overstadig, end man måske egentlig er, siger Rosalinde Mynster til tv2.dk om livet i Los Angeles.

Læs også: Amalie Dollerup efter gennembruddet: Jeg havde behov for at drikke mig fuld

Rosalinde Mynster, der er datter af skuespillerne Karen-Lise Mynster og Søren Spanning, brød igennem i filmen ’To verdener’ fra 2008 og scorede både en Bodil- og en Robert-nominering for sin rolle i filmen. Efterfølgende medvirkede hun i sin kæreste Nikolaj Arcels film ’Sandheden om mænd’ fra 2010. 

I USA er det dog teatret, Rosalinde Mynster er optaget af.

- Jeg har mit eget teaterfirma, som jeg skriver teaterstykker til, ligesom jeg også selv optræder nogle gange. Det er rigtig dejligt, siger hun til tv2.dk.

Læs også: Bjarne Henriksen: Træning og tatoveringer gør dig ikke til en mand

I forbindelse med optagelserne af anden sæson af ’Badehotellet’ befandt Rosalinde Mynster sig i Danmark i en længere periode, men ellers holder hun til i USA. Og ud over sine venner og sin familie er der særligt én ting, hun savner ved Danmark, når hun er i Los Angeles.

- Det specielle ved Los Angeles er, at der så mange biler. Man sidder i bilkø hele tiden. Der er en helt anden form for spontanitet i Danmark, hvor man bare kan springe på cyklen og være helt fri. Dét savner jeg, siger den 24-årige skuespillerinde.

Se fjerde afsnit af 'Badehotellet' mandag d. 9. februar kl. 20 på TV 2 eller allerede nu på TV 2 PLAY.