Her omvender Daniel Hersig Frodin: Jeg er en musical-fyr nu

Se Danmark har talent på TV 2 PLAY

Vi er nået til tredje kvartfinale ud af fire i årets udgave af Danmark har talent.

I live-programmerne er det seerne, der med deres sms-stemmer kan hjælpe med til at sikre, at lige netop deres favoritter bliver i konkurrencen og går videre til semifinalerne.

Tv-vært Jarl Friis-Mikkelsen udgør sammen med sanger TopGunn, balletdanser Cecilie Lassen og skuespiller Peter Frödin det skarpe dommerpanel i 'Danmark har talent', hvor et væld af alle tænkelige typer talenter indtager scenen i det tredje liveshow.

Sådan vises 'Danmark har talent' på TV 2

AUDITION-PROGAMMER:

'Danmark har talent' indledes med fire audition-programmer, hvor dommerpanelet præsenteres for ca. 200 forskellige acts i Falkonér Centret i København. Programmerne sendes fra 29. december 2014 til 10. januar 2015.

UDVÆLGELSEN:

I det femte program udvælger dommerpanelet de 28 acts, som går videre til live-programmerne. Fire acts er allerede sendt direkte videre via de fire dommeres individuelle tryk "den gyldne knap". Programmet sendes 17. januar.

LIVE-PROGRAMMER:

  • I syv live-programmer indsnævres feltet af talenter løbende frem til den store finale.
  • De FIRE KVARTFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af syv, sendes 24. januar, 31. januar, 7. februar og 14. februar.
  • De TO SEMIFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af seks, vises 21. februar og 28. februar.
  • I FINALEN optræder syv acts, heriblandt et wildcard, og den endelige vinder kåres. Finalen sendes 7. marts.