TV

Cirkusprins: Smadrede hele campingvognen i jalousi

Se SNIGPREMIEREN på anden del af 'Cirkusdynastiet' på TV 2 Play

I torsdagens anden og sidste del af den danske dokumentar 'Cirkusdynastiet' kommer der bogstaveligt talt skår i idyllen mellem Cirkus Arenas arvtager, Patrick Berdino, og hans kæreste, cirkusprinsessen Merrylu Casselly.

Det unge artistpar, som for nylig er blevet kærester og nu bor i samme campingvogn, ender nemlig i et større opgør, da Patrick mistænker Merrilu for at flirte med andre unge mænd via Facebook. Og hans jalousi går hårdg ud over inventaret i parrets fælles hjem:

- Jeg bliver så sur! Og da hun gik, så smadrede jeg fjernsynet og loftet og gulvet og vinduet i campingvognen og døren. Det hele gik i stykker, erkender den 21-årige Patrick Berdino i dokumentaren. Se videoklip øverst.

Uenighederne mellem de to unge cirkusartister munder ud i, at Patrick slår op med Merrylu - til deres respektive familiers store sorg og ærgrelse.

Hvad der videre sker i dette moderne og helt autentiske Romeo og Julie-drama, afsløres i aftenens anden og sidste del af Anders Riis-Hansens Bodil-nominerede dokumentar. Efter dokumentaren kan du her på tv2.dk læse et interview med Patrick Berdino.

Anden del af 'Cirkusdynastiet' vises torsdag d. 12. februar kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play

Bodil-nominering

  • 'Cirkusdynastiet' er nomineret til en Bodil-pris i kategorien: ”Årets danske dokumentar”.
  • Bodil-uddelingen finder sted d. 28. februar 2015.